15 Temmuz 2012'de Maşukiye Organizasyonuna Varmısınız...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi ben ferzan abi ile gitme planı yapıyordum da ferzan abi ile konuştuk ben istanbuldan izmite gidip ferzan abi ile gitmeyeyim diyorum . acaba anadoludan salça olabileceğim biri varmıdır?

anadolu derken... ben buyuk ıhtımal arabamla gelecem(1-2.kişi), 10.temmuz civarı netleşcek, sakaryadayım, yedek salça lıstesıne ekleyebılırsın...:cool:

kerem mertin gelememesine de uzuldum....:slc

Usta, buluşmaya, bir miktar RFC sticerleri ve T.Şirt de getirsenız de, stand açmış olur vede ihtiyacı olan alır... durumu bir değerlendirin... :eyv

Son düzenleme:
Katılım listesi:

1-*USTA (+3 kişi)
2-speedmann (+1 kişi)
3-RenaultfanClub (+2 kişi)
4-Evren Topcu (+3 kişi)
5-Sedat
6-bilalrx
7-Uther77 (+2 Kişi)
8-burakdinler
9-car_club22
10-Alper22 (+1 Kişi)
11-gkhnkls
12-ToNy (+1)
13-tuqy
14-mert_fluence (+3 kişi)
15-ozgur82 (+2)
16-ArdAydn
17-Alanso (+1 Kişi)
18-KaRaHaN
19-C.Kaan
20-Chucky
21-CanCaloz
22-ogunmısır
23-Dream+
24-yakup41
25-Albayrak041
26-yns4404 (+1 kişi )
27-coupe55
28-
29-
30-

Son düzenleme:
bayan katılımcı var mı acaba ? yani daha doğrusu aile bazında bi katılım var mı acaba ? çocuk - eş gibi ?

bayan katılımcı var mı acaba ? yani daha doğrusu aile bazında bi katılım var mı acaba ? çocuk - eş gibi ?
Biz ailelerimizle gidiyoruz buluşmaya,bay bayan ailedeki herkese açık bu organizasyon...:eyv

iyimiş :) duruma gore +3.5 yapabiliriz :) yarın kesin bir cevap yazarım

Maşallah sayı şimdiden artmış...

ben +1 daha demiştim ama yazılmamış :) bu arada işim gereği saat 3 te orda olacağım malum pazar izin vermiyorlar zar zor 2 de çıkmaya ikna ettim amcamın kızını 2. kez evlendirmek zorunda kaldım hehe

anadolu derken... ben buyuk ıhtımal arabamla gelecem(1-2.kişi), 10.temmuz civarı netleşcek, sakaryadayım, yedek salça lıstesıne ekleyebılırsın...:cool:

kerem mertin gelememesine de uzuldum....:slc

Usta, buluşmaya, bir miktar RFC sticerleri ve T.Şirt de getirsenız de, stand açmış olur vede ihtiyacı olan alır... durumu bir değerlendirin... :eyv

Bilal abi babamla gelicektim ama bi kaç problem oldu o yüzden gelmiyoruz ...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri