15 Temmuz 2012'de Maşukiye Organizasyonuna Varmısınız...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gelin gelin bu yollar kesin rahattır :D
Kocaeli'ne kadar otobandan gidiliyor zaten,otobandan sonraki yol asfalt ve düzgün...:eyv

DGS sınavım var o gün yapmayın ya..

Çok güzel diyor babam ama sordum hiç gitmedim dedi o nasıl oluyor anlamadım :D:D

hehe hehe bende gitmedim ama laf aralarında çok geçer maşukiyenin adı ordan hatıraların güzelliğiyle akıllarda kalan bir yer sanırım :D

emmi bizi anadolunun ılgaz köyüne götür hep merak etmişimdir eskiden şarkılardan kalma inşallah allah nasip ederse gitmek istediğim bir yer :)

hehe hehe bende gitmedim ama laf aralarında çok geçer maşukiyenin adı ordan hatıraların güzelliğiyle akıllarda kalan bir yer sanırım :D

emmi bizi anadolunun ılgaz köyüne götür hep merak etmişimdir eskiden şarkılardan kalma inşallah allah nasip ederse gitmek istediğim bir yer :)

Çankırı Ilgaz'dan mı bahsediyorsun Usta'nın memleket orası o götürür seni...:D

Anaa istediğiniz Ilgaz olsun bende Ilgazlıyım bir hafta sonrada Ilgazdayım, Usta topla gel milleti :halay

Çankırı Olgaz'dan mı bahsediyorsun usta'nın memleket oarası o götürür seni...:D

abi yok ya olgaz neresi yoksa ılgaz olgaz mı oldu :D

Ilgaz Anadolu’nun
Sen yüce bir dağısın
Baharda yer yüzünde
O cennetin bağısın

Yalçın kayalıklar
Göklere yükseliyor
Senin dumanlı başın
Bulutları deliyor

Yükseklerden akıyor
Ne güzel berrak sular
Eteklerinde otlar
Sürülerle kuzular

abi yok ya olgaz neresi yoksa ılgaz olgaz mı oldu :D

Ilgaz Anadolu’nun
Sen yüce bir dağısın
Baharda yer yüzünde
O cennetin bağısın

Yalçın kayalıklar
Göklere yükseliyor
Senin dumanlı başın
Bulutları deliyor

Yükseklerden akıyor
Ne güzel berrak sular
Eteklerinde otlar
Sürülerle kuzular

Tamam işte aynı yer senin dediğin Ilgaz'la benim dediğim Olgaz aynı yer Usta ile Furkan'ın memleketi...:)

Yüzlere senelik Ilgaz sayende Olgaz olduya daha sana bir şey demiyorum Halil,biz sana Irdo lu diyormuyuz he...:D

Geri