18 Haz 2012 Konuyu Başlatan #61 *USTA Mustafa USTA, T.C Vatandaşı, Yönetici Genel Başkan 09-Aydın Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 33,882 Tepkime puanı 1,837 Puanları 113 Yaş 56 RenaultFanClub' Alıntı: gelin gelin bu yollar kesin rahattır Genişletmek için tıkla ... Kocaeli'ne kadar otobandan gidiliyor zaten,otobandan sonraki yol asfalt ve düzgün...
RenaultFanClub' Alıntı: gelin gelin bu yollar kesin rahattır Genişletmek için tıkla ... Kocaeli'ne kadar otobandan gidiliyor zaten,otobandan sonraki yol asfalt ve düzgün...
18 Haz 2012 #62 ÖzgürYaşam Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 *USTA' Alıntı: Kocaeli'ne kadar otobandan gidiliyor zaten,otobandan sonraki yol asfalt ve düzgün... Genişletmek için tıkla ... artıkheryere giderim dündan daha kötü olamaz gibi hiçbiryer , çorlu ekibinin yolu daha fena ama ben o yola girmezdim zaten ..
*USTA' Alıntı: Kocaeli'ne kadar otobandan gidiliyor zaten,otobandan sonraki yol asfalt ve düzgün... Genişletmek için tıkla ... artıkheryere giderim dündan daha kötü olamaz gibi hiçbiryer , çorlu ekibinin yolu daha fena ama ben o yola girmezdim zaten ..
18 Haz 2012 #63 VuRaLLy Vural EFE, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Eki 2011 Mesajlar 536 Tepkime puanı 7 Puanları 0 Yaş 33 DGS sınavım var o gün yapmayın ya..
18 Haz 2012 #64 Mert Koç Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Tem 2011 Mesajlar 1,122 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 30 RenaultFanClub' Alıntı: gelin gelin bu yollar kesin rahattır Genişletmek için tıkla ... Çok güzel diyor babam ama sordum hiç gitmedim dedi o nasıl oluyor anlamadım
RenaultFanClub' Alıntı: gelin gelin bu yollar kesin rahattır Genişletmek için tıkla ... Çok güzel diyor babam ama sordum hiç gitmedim dedi o nasıl oluyor anlamadım
18 Haz 2012 #65 gkhnkls Gökhan KELEŞ, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Şub 2012 Mesajlar 365 Tepkime puanı 0 Puanları 0 mert_fluence' Alıntı: Çok güzel diyor babam ama sordum hiç gitmedim dedi o nasıl oluyor anlamadım Genişletmek için tıkla ... hehe hehe bende gitmedim ama laf aralarında çok geçer maşukiyenin adı ordan hatıraların güzelliğiyle akıllarda kalan bir yer sanırım emmi bizi anadolunun ılgaz köyüne götür hep merak etmişimdir eskiden şarkılardan kalma inşallah allah nasip ederse gitmek istediğim bir yer
mert_fluence' Alıntı: Çok güzel diyor babam ama sordum hiç gitmedim dedi o nasıl oluyor anlamadım Genişletmek için tıkla ... hehe hehe bende gitmedim ama laf aralarında çok geçer maşukiyenin adı ordan hatıraların güzelliğiyle akıllarda kalan bir yer sanırım emmi bizi anadolunun ılgaz köyüne götür hep merak etmişimdir eskiden şarkılardan kalma inşallah allah nasip ederse gitmek istediğim bir yer
18 Haz 2012 #66 *Korkmazbey Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,425 Tepkime puanı 16 Puanları 0 Yaş 40 gkhnkls' Alıntı: hehe hehe bende gitmedim ama laf aralarında çok geçer maşukiyenin adı ordan hatıraların güzelliğiyle akıllarda kalan bir yer sanırım emmi bizi anadolunun ılgaz köyüne götür hep merak etmişimdir eskiden şarkılardan kalma inşallah allah nasip ederse gitmek istediğim bir yer Genişletmek için tıkla ... Çankırı Ilgaz'dan mı bahsediyorsun Usta'nın memleket orası o götürür seni...
gkhnkls' Alıntı: hehe hehe bende gitmedim ama laf aralarında çok geçer maşukiyenin adı ordan hatıraların güzelliğiyle akıllarda kalan bir yer sanırım emmi bizi anadolunun ılgaz köyüne götür hep merak etmişimdir eskiden şarkılardan kalma inşallah allah nasip ederse gitmek istediğim bir yer Genişletmek için tıkla ... Çankırı Ilgaz'dan mı bahsediyorsun Usta'nın memleket orası o götürür seni...
18 Haz 2012 #67 babyolog Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Anaa istediğiniz Ilgaz olsun bende Ilgazlıyım bir hafta sonrada Ilgazdayım, Usta topla gel milleti
19 Haz 2012 #68 gkhnkls Gökhan KELEŞ, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Şub 2012 Mesajlar 365 Tepkime puanı 0 Puanları 0 speedmann' Alıntı: Çankırı Olgaz'dan mı bahsediyorsun usta'nın memleket oarası o götürür seni... Genişletmek için tıkla ... abi yok ya olgaz neresi yoksa ılgaz olgaz mı oldu Ilgaz Anadolu’nun Sen yüce bir dağısın Baharda yer yüzünde O cennetin bağısın Yalçın kayalıklar Göklere yükseliyor Senin dumanlı başın Bulutları deliyor Yükseklerden akıyor Ne güzel berrak sular Eteklerinde otlar Sürülerle kuzular
speedmann' Alıntı: Çankırı Olgaz'dan mı bahsediyorsun usta'nın memleket oarası o götürür seni... Genişletmek için tıkla ... abi yok ya olgaz neresi yoksa ılgaz olgaz mı oldu Ilgaz Anadolu’nun Sen yüce bir dağısın Baharda yer yüzünde O cennetin bağısın Yalçın kayalıklar Göklere yükseliyor Senin dumanlı başın Bulutları deliyor Yükseklerden akıyor Ne güzel berrak sular Eteklerinde otlar Sürülerle kuzular
19 Haz 2012 #69 *Korkmazbey Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,425 Tepkime puanı 16 Puanları 0 Yaş 40 gkhnkls' Alıntı: abi yok ya olgaz neresi yoksa ılgaz olgaz mı oldu Ilgaz Anadolu’nun Sen yüce bir dağısın Baharda yer yüzünde O cennetin bağısın Yalçın kayalıklar Göklere yükseliyor Senin dumanlı başın Bulutları deliyor Yükseklerden akıyor Ne güzel berrak sular Eteklerinde otlar Sürülerle kuzular Genişletmek için tıkla ... Tamam işte aynı yer senin dediğin Ilgaz'la benim dediğim Olgaz aynı yer Usta ile Furkan'ın memleketi...
gkhnkls' Alıntı: abi yok ya olgaz neresi yoksa ılgaz olgaz mı oldu Ilgaz Anadolu’nun Sen yüce bir dağısın Baharda yer yüzünde O cennetin bağısın Yalçın kayalıklar Göklere yükseliyor Senin dumanlı başın Bulutları deliyor Yükseklerden akıyor Ne güzel berrak sular Eteklerinde otlar Sürülerle kuzular Genişletmek için tıkla ... Tamam işte aynı yer senin dediğin Ilgaz'la benim dediğim Olgaz aynı yer Usta ile Furkan'ın memleketi...
19 Haz 2012 Konuyu Başlatan #70 *USTA Mustafa USTA, T.C Vatandaşı, Yönetici Genel Başkan 09-Aydın Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 33,882 Tepkime puanı 1,837 Puanları 113 Yaş 56 Yüzlere senelik Ilgaz sayende Olgaz olduya daha sana bir şey demiyorum Halil,biz sana Irdo lu diyormuyuz he...
Yüzlere senelik Ilgaz sayende Olgaz olduya daha sana bir şey demiyorum Halil,biz sana Irdo lu diyormuyuz he...