15 Temmuz 2012'de Maşukiye Organizasyonuna Varmısınız...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben ailemle gelsem oluyor mu kardeşim var 14 yaşında onuda getirecektim annemle teyzemde atladı olaya gelmek istiyorlar.. bizimde arabamız var o şekilde gelecek olan başka birisi var mı?

ben ailemle gelsem oluyor mu kardeşim var 14 yaşında onuda getirecektim annemle teyzemde atladı olaya gelmek istiyorlar.. bizimde arabamız var o şekilde gelecek olan başka birisi var mı?

Hep ailece gidiyoruz Doruk olur mu ne demek...:)
Yine Dudullu tarafında mı olacaksın?

bir mucize, bir mucize...:(
hiç umudum yok da son anda şartlar değişip gelen olursa katılabiliyor değil mi?:( yol kolay mı bir de onu sorayım karışıklık açısından:(

abi toplamda 4 kişiyiz.. listeye ekleyebilirsin.. yüzde 90 geliyoruz abi :)
Tamamdır...:eyv
bir mucize, bir mucize...:(
hiç umudum yok da son anda şartlar değişip gelen olursa katılabiliyor değil mi?:( yol kolay mı bir de onu sorayım karışıklık açısından:(
Güzel olur Çiğdem zaten yavaş gidiyoruz konvoy olunca ve yolda boş olur pazar günü, dönüşte seni yanlız bırakmayız merak etme:eyv hem kankan Sevcan'ıda görürsün...:)

1-*USTA (+3 kişi)
2-speedmann (+1 kişi)
3-RenaultfanClub (+2 kişi)
4-Evren Topcu (+3 kişi)
5-Sedat
6-bilalrx
7-Uther77 (+1 Kişi)
8-Megane-FU* (+1 Kişi)
9-Alper22 (+1 Kişi)
10-coupe55 (+1 Kişi)
11-mert_fluence (+3 kişi)
12-ozgur82 (+2)
13-ArdAydn
14-ogunmısır
15-yakup41
16-Dream+
17-Albayrak041
18-yns4404 (+1 kişi )
19-mayucel (+1 kişi + Clio 1 kişi)
20-excoupe (+1 kişi)
21-umutseckinakbas
22-doruk230 (+3 kişi)
23-
24-
25-

Tamamdır...:eyv

Güzel olur Çiğdem zaten yavaş gidiyoruz konvoy olunca ve yolda boş olur pazar günü, dönüşte seni yanlız bırakmayız merak etme:eyv hem kankan Sevcan'ıda görürsün...:)

Sağ olasın Halil, ama mucizeler olur da gelebilirsek zaten ben co pilot olurum,sözlüm getirir. Daha o kadar değil, güvenemem kendime:) Umudum hiç yok ama çok istiyorum :( Aklım oradayken zaten nasıl diğer işleri halledeceksem di mi ama (buraya ağlanan bir smiley lazım sayın adminlerim :D )

Sağ olasın Halil, ama mucizeler olur da gelebilirsek zaten ben co pilot olurum,sözlüm getirir. Daha o kadar değil, güvenemem kendime:) Umudum hiç yok ama çok istiyorum :( Aklım oradayken zaten nasıl diğer işleri halledeceksem di mi ama (buraya ağlanan bir smiley lazım sayın adminlerim :D )

İkna çalışmalarına başla daha 3 günün var...:D
Bu da yeter şimdilik...:)
:(:(

Geri