6 Tem 2012 #221 Sedat Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 Arkadaşlar son haftaya giriyoruz. Rezervasyonda sıkıntı yaşamamak için gelmesi kesin olmayan arkadaşlar durumuna netlik kazandırırsa seviniriz.
Arkadaşlar son haftaya giriyoruz. Rezervasyonda sıkıntı yaşamamak için gelmesi kesin olmayan arkadaşlar durumuna netlik kazandırırsa seviniriz.
6 Tem 2012 #222 ozanceyhun Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Mar 2012 Mesajlar 13 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Arkadaşlar yeniyim ama katılmak isterim ailesiyle gelen kaç kişi var bide onu ögrenebilirsem çok sevinirim
Arkadaşlar yeniyim ama katılmak isterim ailesiyle gelen kaç kişi var bide onu ögrenebilirsem çok sevinirim
6 Tem 2012 #223 Mert Koç Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Tem 2011 Mesajlar 1,122 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 30 Delicesine' Alıntı: Arkadaşlar yeniyim ama katılmak isterim ailesiyle gelen kaç kişi var bide onu ögrenebilirsem çok sevinirim Genişletmek için tıkla ... Ben dahil olmak üzere çoğunlukla ailesiyle gelen var listeden de anlaşılacağı gibi gelirseniz bizde seviniriz
Delicesine' Alıntı: Arkadaşlar yeniyim ama katılmak isterim ailesiyle gelen kaç kişi var bide onu ögrenebilirsem çok sevinirim Genişletmek için tıkla ... Ben dahil olmak üzere çoğunlukla ailesiyle gelen var listeden de anlaşılacağı gibi gelirseniz bizde seviniriz
6 Tem 2012 #224 ozanceyhun Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Mar 2012 Mesajlar 13 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Mert Koç' Alıntı: Ben dahil olmak üzere çoğunlukla ailesiyle gelen var listeden de anlaşılacağı gibi gelirseniz bizde seviniriz Genişletmek için tıkla ... Herhalde ilk buluşmam güzel olucak ben isim yazdırmasamda olmaya çalışıcam )bide iç işleri bakanına soralım )
Mert Koç' Alıntı: Ben dahil olmak üzere çoğunlukla ailesiyle gelen var listeden de anlaşılacağı gibi gelirseniz bizde seviniriz Genişletmek için tıkla ... Herhalde ilk buluşmam güzel olucak ben isim yazdırmasamda olmaya çalışıcam )bide iç işleri bakanına soralım )
7 Tem 2012 #225 Sedat Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 Buluşmamız Ailelerimizinde katılımı ile olacak.
7 Tem 2012 #226 Sedat Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 Şu an itibari ile 48 kişiyiz
8 Tem 2012 #227 Megane-FU* Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Haz 2011 Mesajlar 2,173 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 35 istanbul ortak bi yerdemi toplanıp gidicez
8 Tem 2012 #228 Sedat Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 Megane-FU*' Alıntı: istanbul ortak bi yerdemi toplanıp gidicez Genişletmek için tıkla ... Öyle olsa daha iyi olur Mustafa abi ilgilenecektir umarım kardeşim
Megane-FU*' Alıntı: istanbul ortak bi yerdemi toplanıp gidicez Genişletmek için tıkla ... Öyle olsa daha iyi olur Mustafa abi ilgilenecektir umarım kardeşim
8 Tem 2012 #229 burakdinler Burak DİNLER, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Ocak 2011 Mesajlar 6,048 Tepkime puanı 1 Puanları 0 benim gelmem yalan oldu o gün arkadaşın nikahı var..iyi eglenceler size..
9 Tem 2012 #230 CanCaloz Can ALBAYRAK, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Eki 2010 Mesajlar 1,699 Tepkime puanı 0 Puanları 0 ben öğleden sonra gelmeyi planlıyordum ama gelemeyebilirim benim gelme olasılığım düştü