15 gün kullanılmayacak arabanın aküsü biter mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan saho
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben clio4 ü 2 hafta kadar kullanmadan yol kenarında beklettim ... akü ve araba sıfır olunca sorun yok akünün elektriği tutma yani elektrot değeri iyiyse bıraktığın gibi alırsın. Akü kutup başı filan sökmedim hatta 10 günde garajda hiç oynaymadan bırakmıştım şimdiki aracımıda 10 gün bıraktım bıraktığım gibi almıştım yeniyse aküdede sıkıntı yoksa birşey olmaz. Tabi zarar veren insan olmadıkça.

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben clio4 ü 2 hafta kadar kullanmadan yol kenarında beklettim ... akü ve araba sıfır olunca sorun yok akünün elektriği tutma yani elektrot değeri iyiyse bıraktığın gibi alırsın. Akü kutup başı filan sökmedim hatta 10 günde garajda hiç oynaymadan bırakmıştım şimdiki aracımıda 10 gün bıraktım bıraktığım gibi almıştım yeniyse aküdede sıkıntı yoksa birşey olmaz. Tabi zarar veren insan olmadıkça.

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tabiki araçta sorun yoksa ve akü sağlamsa sorun olmaz. bir ay da kalsa olmaz ama alarm, ufak tafek kaçaklar veya akü zayıflık varsa kutup başı sökmek alternatiftir.

Anladım bir keresinde teybi sökmüstüm kod istedi demek ki nadir de olsa sorunlar cikarabiliyor

Geri