14 Eylül'de İstanbul Pikniğinde Buluşuyoruz...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Demek istediğimi beni tanıyanlar çok iyi anlamışlar diye düşünüyorum. Tek cümleyle..qw

İlk seferde öyle anlamıştım zaten de direk yazmayayım demiştim. :eyv

Senin yurtdışı işin ne durumda? gitmiyorsun galiba, henüz bir ses vermediğine göre :)
Erciyes'e çıkacağız daha kışın, bir yere kaybolmak yok :)

İlk seferde öyle anlamıştım zaten de direk yazmayayım demiştim. :eyv

Senin yurtdışı işin ne durumda? gitmiyorsun galiba, henüz bir ses vermediğine göre :)
Erciyes'e çıkacağız daha kışın, bir yere kaybolmak yok :)

Yurt dışı işimde her şey hazır durumda ne zaman alo derlerse o zaman gideceğim. Beklemedeyim yani. Eğer gitmezsem Erciyes işi neden olmasın. Seve seve ağırlarız sizi.qw

bende katılmak isterdim ama mersindenim, bir iki uçak,helikopterde getirirdim,uçururduk.... :) size iyi eğlenceler.

Piknik Alanının yeri kesinleşti arkadaşlar, ilk mesaja detayları ekledim...:eyv

10580223_709466219103270_638129081930686720_n.jpg

Organizasyonumuzda çeşitli etkinliklerin yanı sıra piyasadaki Renault Twizy ve diğer modellere ek olarak Dacia modellerinin araç testleri de olacak.
Sabah kahvaltısı ile başlayacak olan pikniğimiz de öğlen yemeğinde mangal ziyafetimiz olacak ve araç giriş bedelleri dahil bütün giderler sponsorumuz tarafından karşılanacak.

Sizin yapmanız gereken sadece bu güzel günde bize eşlik etmeniz olacak...

Haydi RFC Buluşmaya :)

Organizasyonumuzda çeşitli etkinliklerin yanı sıra piyasadaki Renault Twizy ve diğer modellere ek olarak Dacia modellerinin araç testleri de olacak.
Sabah kahvaltısı ile başlayacak olan pikniğimiz de öğlen yemeğinde mangal ziyafetimiz olacak ve araç giriş bedelleri dahil bütün giderler sponsorumuz tarafından karşılanacak.

Sizin yapmanız gereken sadece bu güzel günde bize eşlik etmeniz olacak...

Haydi RFC Buluşmaya :)
Ne güzel yazmışsın kardeşim... :)

Bir aksilik olmazsa +4 ile bende orada olacağım inşallah

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Mikemmel bir organizasyon olacak

Geri