Arkadaşların dediği gibi taksi çıkması değilse ve paspası kaldırınca zemini görmüyorsan alınır roadfox...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla kalitesi tartışılmaz , açıkcası şaşırdım r 12 için olduğunu duyunca acaba üretimi hangi yılmış..
bu markayı takınca aklına 150 hp olması gerektiğimi geliyor?
-Rampa da bayılma olayı baskı balatasının ve motorun ateşleme sisteminin durumuna bağlı...Rampalarda Bayılır - Bizde 80 Model'i Vardı Aynısından Çok Temizde Benzinde En Fazla 135 Yapıyordu, Bir Keresinde Pejo Motorsiklet Bizi Solladı ve Babam Ardından Aracı Sattı hehe Yakıt Olarak 1.4 Motor ve 4 Vites'e Göre Oldukça Fazla Neredeyse Flash Kadar Yakar Hatta Belki Daha Fazla Bu Araçlar İle Kamyon Sollaması Ölüm Birazsa Hafif Rampalarda, Araç Sollarken 10 Kere Düşündürür, Geçermiyim Ya Adam Gaza Basıverirse ? Karşıdan Araba Gelirse Dururmuyum Diye, Yol Tutuşu Taktire Şayandır Yandan Rüzgar Alırsa Yamulur Kalır Haa Lafım Meclisten Dışarı Güzel Kümes Olduğunu Duymuştum Bence Beni Dinle Abi Ya Samara Yada Reno 5
-Rampa da bayılma olayı baskı balatasının ve motorun ateşleme sisteminin durumuna bağlı...
-Biz 83-84-85-87-88 bu modellerde ki tüm Renault 12 leri kullandık . Hepside çok sağlıklı 150-160 yapıyorlardı . Ayrıca uçacak halin yok 110-120 gitse yeter .Motorsiklet solladı diyorsun . Bizide 170 le giderken Yamaha R6 geçti .
-Düzgün bir Renault 12 motoru yakıtı fazla yakmaz . Spring motoru gibidir , Tek Bobinle ateşleme yapar . Elektronik ateşleme yok . Gayette normal yakıtı var .
- Karşıdan araba gelecek korkusu varsa değil REnault 12 , Mercedes bile sollayamaz .
Sanki samara yada Renault 5 farklı bir şey , bunu hiç bilmyen samara da ESP , ABS ne var ne yok var zannedecek .
Renault 12 yi ezdirtmem .
[/QUOTE]
Ezme Gibi Bi Amacım Yok;
Araba İle Ayda 2 Kere Uzun Yola Çıkardık Sıfır ' 0 ' Kilometre Baskı Balata İle, Babam 2 Ayda Bir Bobinleri Değiştirirdi, Ateşleme Sistemi Elektronik İdi, Bunun Sayesinde Aracımız Her Zaman Tek Marş İle Çalışırdı
Renault R 9 Broadway 1985 Model 3.750 TL Galeriden satılık ikinci el Bej renk - 91466552
abi konuyla pek ilgisi yok ama şöyle bşy düşünmezmisin ?
Yoo konu zaten bu Antalya'da olaydı bakardım