Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gerçekten öyle RFC ve 12 kuruluşla hemen hemen aynı dönemdeydi toplanması o günden bugune baya bişiler olmuş allah devamını nasip etsin tüm siteye ve bana
Teşekkurler emre keşke bende daha önce aranıza katılmıs olsaydım o gunleri ve buluşmaları kacırdık ama neyse bundan sonrakilerde beraberiz zaten filmin yarısında bende girmişim devreye
aynen öyle işin ilginç tarafı ilk buluşmaya giderken butun arkadaşlar demiştiki ne işin var buluşmada falan senın bu arabayla o zamanlar astarı görünen boyasız halımle gelmiştim hipodromaama sağolsun tüm arkadaşlar ne dışladılar nede yabancılık çektirdiler teşekkürler herkese
aynen öyle işin ilginç tarafı ilk buluşmaya giderken butun arkadaşlar demiştiki ne işin var buluşmada falan senın bu arabayla o zamanlar astarı görünen boyasız halımle gelmiştim hipodromaama sağolsun tüm arkadaşlar ne dışladılar nede yabancılık çektirdiler teşekkürler herkese