11.03.2012 Saat 22.15 İstanbul'da kar yağışı ve F/Kangoo.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ne ara yağdıysa kar dışarı baktım etraf kar olmuş az önce gittim Kangoo'nun camlarını temizledim bende..

Ara ara yağıyor ama kıymetsiz şimdi yağan kar.

tuaf bi kış ayı geçiriyoruz. net

Hiç sorma kardeşim.Trabzon buz gibi :)

İzmit'tede Dün Gece Saat 22.30 Civarında Yağmur yağırken etkisini Kar'a Teslim Etti,göz gözü görmüyordu şuan halen kar yağışı devam ediyor geceleri kalktım dua ettim Allahım nolur okullar tatil olsun diye ama işte olmadı :D

İzmit'tede Dün Gece Saat 22.30 Civarında Yağmur yağırken etkisini Kar'a Teslim Etti,göz gözü görmüyordu şuan halen kar yağışı devam ediyor geceleri kalktım dua ettim Allahım nolur okullar tatil olsun diye ama işte olmadı :D
İzmitte ne olursa Trabzondada ertesi gün aynısı olur geneli böyle 1 gün geriden takıp ediyor izmiti Trabzon.
Bizde küçükken kar yağınca sevinirdik okullar tatil olacak,karla oynayacağız diye :hehe

Eskişehir'de farksız bu sene yaz gelmicek anlaşılan

Gelecekte biraz geç anlaşılan :)

İzmitte ne olursa Trabzondada ertesi gün aynısı olur geneli böyle 1 gün geriden takıp ediyor izmiti Trabzon.
Bizde küçükken kar yağınca sevinirdik okullar tatil olacak,karla oynayacağız diye :hehe

Gece Uyurken Arada Kalkıyorum abi bakıyorum yollar kapanmışmı diye ama işte kapanmamış oluyo o kadar kar yağdı halen yağıyor bi yollar kapanmıyor bu sene hiç okullar tatil olmadı izmitte
:sinirli

Şurda 2-3 ay bişeyiniz kaldı sıkın dişinizi gençler :)

Geri