100bin bakımı için önerilecek servis yada usta

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan meren
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

meren

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba,
100bin bakımı için önerebileceğiniz bir servis yada usta varmıdır? İstanbul-Sancaktepe-Ümraniye ilçelerinde olursa sevinirim.Bakım konusunda pek bir bilgim yok.

selam dostum ben kadosanda ağırmanlar otomotiv var.oraya götürüyorum hep gayet ilgili bir yer tavsiye ederim.

Üsküdar Ünalan mahallesinde Kardeşler otomotiv var. Benim gittiğim yer orası.

Benimde anadolu yakasında sağlam bir servise ihtiyacım var.
Bu bahsettiğiniz servislere kendi aldığımız malzemeleri götürebiliyor muyuz yoksa ellerinde ürünler mevcut mu?

Benimde anadolu yakasında sağlam bir servise ihtiyacım var.
Bu bahsettiğiniz servislere kendi aldığımız malzemeleri götürebiliyor muyuz yoksa ellerinde ürünler mevcut mu?
Benim bahsettiğim servis ustası liste verir, Örnek mahallesinde parça satan yerden alır gelirim ve montajını yapar. Servis ile parçacı arası yaklaşık 5 dk araba ile.

Teşekkür ederim hocam verdiğin bilgi için kartalda bir özel servis ile görüştüm yarın gideceğim bakalım nasıl olacak durumu yazarım buraya

Teşekkür ederim hocam verdiğin bilgi için kartalda bir özel servis ile görüştüm yarın gideceğim bakalım nasıl olacak durumu yazarım buraya

Bugün aracı götürdüm.
Ön diskler değişti
Ön balata değişti
motor yağ kaçırıyormuş contası değişti ama bunun için neredeyse motorun yarısı söküldü işçilik çok çıktı
filtreler değişti
yağ değişti
toplam 1500TL ödedim

işçilik tutarını oldukça yüksek aldılar.

Bundan sonra işlemleri boluda yaptıracağım

zaruri olduğu için istanbulda yaptırdım

Geri