100 bin bakımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cako67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Standart bakıma ek olarak alt takımlarda salıncak burçları ikinci kez değişti. Araç 100 binde. Usta bir daha arıza olursa salıncakları değişmemiz gerekiyor dedi. Üçüncüsü kurtarmaz dedi. Bakım 1250. Birde egr temizliği 570. Zonguldak

Ben r-link store 'a ve my renault'a Renault Fransa üzerinden kayıt açtım.Benim aracım için 2022 yılında şanzıman yağı ve filtresi değişimi yapılacağını şimdiden bakım takviminde gösteriyorlar. Bu takvim Renault Türkiye' de de var. Servislerin elinde olmamasına imkan yok. Ama sorunca, sadece bakmadan sanayi işi cevaplar veriyorlar. Vatandaş şanzıman arızalandığında parasını verip yaptırır nasıl olsa...
e21Jgj.webp

Bende 2023'e kadar gearbox oil change vermedi. Değişmiyor demek ki bizimki, efsunlu. :)

Bugün aracımı İzmir Mais'e bıraktım. Hem 100.000 bakım olacak , hem de şanzıman yağı değişecek. Ön radarın da ayağı kırılmıştı arıza lambası yanıyordu ona da bakacaklar , bir terslik olmazsa yarın alacağım aracımı bakalım .

Son düzenleme:
Fiyat fatura bilgiside atar mısınız

Bugün aracımı İzmir Mais'e bıraktım. Hem 100.000 bakım olacak , hem de şanzıman yağı değişecek. Ön radarın da ayağı kırılmıştı arıza lambası yanıyordu ona da bakacaklar , bir terslik olmazsa yarın alacağım aracımı bakalım .

Şanzıman yağı kısmı ilgilimi çekti.
Tam olarak EDC'dekini vakumlayıp değiştirebiliyorlar mı?
Hangi yağı kullanıyorlar.
Bir de Şanzıman yağı ve servis ücretini söyler misiniz?

Şanzıman yağı kısmı ilgilimi çekti.
Tam olarak EDC'dekini vakumlayıp değiştirebiliyorlar mı?
Hangi yağı kullanıyorlar.
Bir de Şanzıman yağı ve servis ücretini söyler misiniz?

Arabayı yarın alacağım ama şanzıman yağı için 3000 li rakamlar telaffuz ettiler. Yarın belli olacak hepsi.

Şanzıman yağı konusunda herkes farklı söylüyor. Şanzıman yağı kolay kolay değişmez dediler anlamadım. Servise sormak lazım. ErdIk nedir son durum

Şanzıman yağı konusunda herkes farklı söylüyor. Şanzıman yağı kolay kolay değişmez dediler anlamadım. Servise sormak lazım. ErdIk nedir son durum

90.000 de bir değişmeli demişti bana servis . Arabayı bugün teslim alacağım , ön radar ayak probleminden dolayı tekrar kalibrasyon yapılması gerekiyormuş o yüzden uzadı biraz .

Tamamdır kolay gelsin haberlerinizi bekliyorum

Geri