Merhaba arkadaşlar aracım 1.5 clio icon edc daha 2200 km de ve 1 aylık. Araç düşük viteste iken bilhassa gaza bastığım zaman devir alıp vites atana kadar ön konsoldan arı sesi gibi bir vızıldama geliyor. Yani titreşim yapıp ses çıkarıyor gibi. Birde sağ ön hoparlörde cızırtı yapıyor. Garantiden hoparlör değişir mi ve o arı vızıldamasının sebebi ne olabilir...Onu nasıl çözerler? Rahatsız edici bir ses resmen sıfır arabada birde
Not: üşenmeden bu karda çıktım ve baktım hafif bas artınca da aynı ses geliyor. Galiba yeri konsol değil ön cam. Ve sesi vites atma devrine geçtiği zaman sürekli yapıyor. Çok rahatsız edici. Benim güneşliğin alt kısmından cama bastırinca ses kesiliyor. Daha önceden başına gelen var mı? Ne yapılabilir? Randevu aldım servise gidicem ama suzinde fikirlerinizi bekliyorum.
SM-N910G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Not: üşenmeden bu karda çıktım ve baktım hafif bas artınca da aynı ses geliyor. Galiba yeri konsol değil ön cam. Ve sesi vites atma devrine geçtiği zaman sürekli yapıyor. Çok rahatsız edici. Benim güneşliğin alt kısmından cama bastırinca ses kesiliyor. Daha önceden başına gelen var mı? Ne yapılabilir? Randevu aldım servise gidicem ama suzinde fikirlerinizi bekliyorum.
SM-N910G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son düzenleme: