1.9 DTİ Alize megane

Anlıyorum bu araçın bana maliyeti 11 bin lira ile 12 bin lira arasında bir şey olacak asla 12 binlarayı geçmez.

Fiyatı uygun gibi duruyor. Eğer sattırıp parasını alma imkanınız varsa öyle daha iyi olur.. Çünkü satmak istediğinizde piyasası olduğunu sanmıyorum..

Dizel araçlarda Km önemlidir , çok dikkatli olun , onların rektefesi pahalı ... Ama Megane Alize çok güzeldir ful donanımlıdır , RXİ ile aynıdır .
1.9 Alize fiyatları 16-18 arasında değişir , 11 bin lira iyi ama bilmiyorum karar sizin...

Servisine gösterdim sağ tarafında komple boya var motorunun normal olduğunu söyledi bir tek ön takımına 300 tl masraf cıkardı. Boyalı olan kısımlarda yani kaportada düzeltmeler olduğunu söyledi bu fiyata 2004 model megan alınmazmı arkadaşlar.

Servisine gösterdim sağ tarafında komple boya var motorunun normal olduğunu söyledi bir tek ön takımına 300 tl masraf cıkardı. Boyalı olan kısımlarda yani kaportada düzeltmeler olduğunu söyledi bu fiyata 2004 model megan alınmazmı arkadaşlar.

11-12 yemi

evet smiller 12 diyeyim bari düz bişi olsun.

alper diyebilirsin :) Bu arada 12000'e bulamazsın

Banada mantıklı gelende bu onun için araştırmak istedim Alper kardeşim. Siz değerli ustalardan bilgi almakta yarar var diye düşünüyorum.

Banada mantıklı gelende bu onun için araştırmak istedim Alper kardeşim. Siz değerli ustalardan bilgi almakta yarar var diye düşünüyorum.

Est az çok bir bilgimiz var.Bu arada usta sana motor sağlam dediyse sorun yok iş karşılığı alıyorsun nede olsa..İlerde satar 1.6 yada 1.4 megane 1 alırsın belki renault'a başlangıç iyi megane 1'ler gerçekten iyi bir başlangıç olur

EyvAllah çok sağolun tşk ederim sizlere.

12 ye geliyorsa araba biniciye gidebilir ama yarın birgün satacak olunursa
1. Dezavantajı 1.9 dizel olması
2. si sağ tarafta komple boya olması.. Kolay kolay alıcı bulamazsın.. Herşey sana kalmış :)

Geri