1/8 aracım; Savage XL 5.9

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BamBam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
maşalah güzel gerçekten

Bendede savage 4.6 var :D ihtiyacın olan parca olursa yardımcı olurum..

ahah az mı parçaladım SSimi 5T bile parçaladık (rs4 sprint2 vorza) vakit oldukça hpi forever :D bu arada gerek istanbuldan gerekse yurtdışından hertürlü parça mod yardımcı olabilirim bu işi yapanlar arkadaşlarım

Maşallah dağ taş demez gider bu...:eyv
Bu işle ilgilenen üyelerimiz var, İnanç'ı hobbyrc'den tanırsın belki...

Maşallah dağ taş demez gider bu...:eyv
Bu işle ilgilenen üyelerimiz var, İnanç'ı hobbyrc'den tanırsın belki...

Bende hobbyrcde kazlıçeşme ekibindeydim :D bir zamanlar simdi fazla uğraşmadığmdan uğramıyorum ama zevkli idi rs4 evo+ vardı 2 tane de onları sattım simdi bir benzinli catamaran bir hpi 4.6 birde simdi yeni yapıyorum ufak elektrikli tekne bakalım oda biterse hepsinin bir resmini cekeyim.. halil abi gir sen bu işe:D

Bende hobbyrcde kazlıçeşme ekibindeydim :D bir zamanlar simdi fazla uğraşmadığmdan uğramıyorum ama zevkli idi rs4 evo+ vardı 2 tane de onları sattım simdi bir benzinli catamaran bir hpi 4.6 birde simdi yeni yapıyorum ufak elektrikli tekne bakalım oda biterse hepsinin bir resmini cekeyim.. halil abi gir sen bu işe:D
Saol Tolga ben uğraşamam bu işlerle hobbyrc'ye baktım biraz bana göre işler değil...:D

Saol Tolga ben uğraşamam bu işlerle hobbyrc'ye baktım biraz bana göre işler değil...:D
halil abi daha türkiyede insanları bu model işine ısıtıcak forum yok RFC üyeleri gibi üyeler samimiyet alaysız tavırlar distürbütörler yeterli desteği verse vs çok değişirdi artık pistlere vs destek veriyolar ama yetersiz yine optimumda arkadaşım hobby uğruna pist açtı desteksizlikden şimdi mahkeme kapılarında ben bu işte keyfime bakarım yurtdışındaki forumlara takılırdım eskiden

Son düzenleme:
Geri