1.5 otomatik boşa gaz verme

hysteria06

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba aracım 2014 1.5 dci otomatik vites araç düz yolda giderken bir anda boşa almış gibi gaz veriyor ama gitmiyor. Ekranda hata mesajı da yok trafikte öylece kalıyor sonra bir kaç deneme tekrar vitese geçiyor devam ediyor problem ne olabilir aracı yeni aldım ama çok soğudum

Başına gelen varsa yardımcı olabilir mi?

Merhaba, benzeri bir olay 2017 kadjar edc'de başıma geliyordu ama bu düşük hızlarda oluyordu, durup tekrar kalkınca ya da tiptroniğe geçirip tekrar otomatiğe alınca bir sıkıntı olmuyordu. Son yetkili servis bakımında bir takım güncellemeler ve kalkış kavrama tanıtma işlemleri yapıldı ve o zamandan beri bu sorun tekrarlanmadı.

Bende de düşük hızlarda oluyor ama tritoniğe geçince düzelmiyor N ye alıp geri D ye geçince düzeliyor.

İşlemler ne kadar masraf tutuyor?

Bende de düşük hızlarda oluyor ama tritoniğe geçince düzelmiyor N ye alıp geri D ye geçince düzeliyor.

İşlemler ne kadar masraf tutuyor?

Benim aracım o dönemde garantideydi ama bunlar basit yazılımsal işlemler bir parça falan değişmiyor yani, 100-150 ancak alırlar. Belki onu bile almazlar.

Teşekkürler servise gideyim inşallah düzelir

Edc beyni motorları miadını dolduruyor belki yazılımla bir müddet daha kullanırsınız ama yakın dönemde sorun tekrar baş gösterir. Ben daha motorları değiştiren usta görmedim direk beyin değişiyor.

Benim yokus aşağı gittikten sonra düzlüğe geldiğimde başıma geldi bir kaç defa. Yokus ağaşı vites kendini boşa alıyor gaza hafif dokununca fakat sonrasında vitese geçmiyordu. manuel e alarak iniyorum artık dik yokuşlarda öyle çözdüm

Geri