1,5 İCON EDC Yeni

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xplose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlı olsun. Neresinde oturuyorsunuz Ankara'nın? :)

Keçiören dostum:)

Madem ankaradasiniz benden sticker alabilirsiniz ailemize hoşgeldiniz keyifli forumlar

Teşekkürler nasıl temin edicem :)

Hayırlı Olsun. Kazasız, belasız sürmek nasip olsun. Tavan kaplama maliyeti ne oldu hocam?

Aracın hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız kullan, AC ışığı yanarken klima kapalı oluyor...

mraba usta abi aracım 1.2 75bg joy şuan kafam iyice karıştı :soru örneğin seyir halindeyim aracımla denedim klimanın ac düğmesine basıyorum lambası yanıyor hem gelen soğuk havayı hissediyorum hem çekişten düşüşünü hissediyorum acyi kapatıyorum soğuk hava kesiliyor çekiş normale geliyor bende böyle oluyor....saygılar....:masallah

Manüel klimada dediginiz gibi ama dijital klimada değişik bi uygulama yapmış renault

Joy donanımdada ac ışığı yanarken klima kapalımı oluyor sönük olduğunda mı?
bugün bi arkadaşım kendi aracını atatürk oto sanayide hp tork ölçümüne soktu benümkinde soktular ilginç şekilde hp. 89 torkue 224 çıktı ,işlemi yapan arkadaş 75hp clio ile 90hp arasında çok fark olmadığını söyledi devamlı ölçüyorlarmış...bu arada klima açık kapalı kalkışta giderken fark etmiyor

Merhaba arkadaşlar;

sizlere bir kaç sorum olacak, ilgilenip cevaplayacak olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

1. ICON Clio 1.5 dizel donanımlı araçlarda;

a) arka camlar manuel olabilir mi?

b) klima manuel olabilir mi?

c) ICON diğer donanımlarda navigasyon olabilir mi?

2. 2014 model ICON donanımlı araç 13.000 km. de beyaz renk de hatasız ikinci dönem MTV satıcıya ait olmak üzere 53.000 TL. sizce nasıl bir fiyat?

Geri