Araç benimde otomatik, hareket halindeyken 2 bin devire gelince direk üst vitese geçiyor. Biraz deviri alınca 2,500 devir gibi Vites atsa. bunun bi ayarı var mı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Araç benimde otomatik, hareket halindeyken 2 bin devire gelince direk üst vitese geçiyor. Biraz deviri alınca 2,500 devir gibi Vites atsa. bunun bi ayarı var mı.
Peki bu sefer egr tıkanıklığı vs zararı oluşmaz mı? Devirsiz kullanıldığından. şehiriçi yüksek vites kullanımı yakıtıda arttırıyor kanaatindeyim.
Bir de eğim sensörü var diye biliyorum. Gaza basmak dışında eğime de bakıyor...Vites araliklari ile oynama sansi yok malesef. Üst devirde sadece gaza %60 ve üzeri bastiginizda 3.000 devir üzerinde bazen 4.000 civari degisebiliyor ama tamamen gaza basma siddeti ile alakalı bir durum.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Peki bu sefer egr tıkanıklığı vs zararı oluşmaz mı? Devirsiz kullanıldığından. şehiriçi yüksek vites kullanımı yakıtıda arttırıyor kanaatindeyim.
Aynı sorundan bende müzdariptim bugün 4 ısıtma bujisinden 2 yada 3 tanesi patlakmış hepsini değiştirttim bakalım fark olacak mı sabahları göreceğiz, yazarım sonucu.
Merhaba Sorununuz düzeldi mi ?