1.5 dci için performans egzozları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hemre61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hemre61

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
İyi günler arkadaşlar. Bir kaç ay önce aracıma yazılım yaptırmıştım. Yaklaşık 115 hp değerinde güç elde ettik. Fakat artık yeterli gelmediğini fark ettim. Gerek zevk gerek performans için dizel egzoz sistemlerini(downpipe vb.) daha önce uygulayan oldu mu ? Bu konuda bilgisi olanlar da yardımcı olursa sevinirim

İyi günler arkadaşlar. Bir kaç ay önce aracıma yazılım yaptırmıştım. Yaklaşık 115 hp değerinde güç elde ettik. Fakat artık yeterli gelmediğini fark ettim. Gerek zevk gerek performans için dizel egzoz sistemlerini(downpipe vb.) daha önce uygulayan oldu mu ? Bu konuda bilgisi olanlar da yardımcı olursa sevinirim

amaç ful güç almak ise direk dizel partkilüler filtresini söküp yerine devamınada düz boru yaptırın, ort %5-6 güç artışınız olur ama onunla kalmaz araç çok rahatlar, istekli ve tepkili olur.

duman üretme şansı epey yüksek ama onuda göz önünde bulundurun, 115hp hard değil softda değil arada bir yazılım o yüzden ne kadar olur denemeden bilmek zor.

amaç ful güç almak ise direk dizel partkilüler filtresini söküp yerine devamınada düz boru yaptırın, ort %5-6 güç artışınız olur ama onunla kalmaz araç çok rahatlar, istekli ve tepkili olur.

duman üretme şansı epey yüksek ama onuda göz önünde bulundurun, 115hp hard değil softda değil arada bir yazılım o yüzden ne kadar olur denemeden bilmek zor.

Bu uygulamayı yapan var mı peki ? yani siz yaptınız mı

Bu uygulamayı yapan var mı peki ? yani siz yaptınız mı

bende değilde arkadaşım/üyemiz Murat var bayadır girmiyor onda megachips 125hp yazılım + dpf iptali,egr iptali + düz boru var , epey epey güçlü ama lokomotif resmen :)

sormak istediğiniz birşey varsa kendisine sorabilirim?

bende değilde arkadaşım/üyemiz Murat var bayadır girmiyor onda megachips 125hp yazılım + dpf iptali,egr iptali + düz boru var , epey epey güçlü ama lokomotif resmen :)

sormak istediğiniz birşey varsa kendisine sorabilirim?

Açıkçası herhangi bir arızayla karşılaşmış mı veya garanti anlamında, yetkili servis anlamında sıkıntı yaşamış mı bunu bilmek isterim? Bir de bu uygulamayı önerir mi ?

Yazılım atıyorsunuz onca eklenti yapmaktan bahsediyorsunuz ve hala garanti anlamında beklentilerinizin olması şaşırtıcı :)

Servis anlarsa araci garantiden cikartir. Ve araca yazilim guncellemesi yaptiginizda ecu ya da guncelleme yaparsa yazilimi siler. Yani siz servise gittiginizde arac icin guncelleme varsa ecuya mudahale etmeyin diyeceksiniz her durumda yazilimin silinmemesi icin. Bunu soyleyince adamlar soracak haliyle niye diye. Anlasilinca buyuk ihtimalle arac garanti disi kalir.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

aslında onun çaresi kolayda arkadaşın bekletinisi diğer arkadaşında dediği gibi gerçekçi değil.

1) aracınıza atılan yazılım 3-4 sene öncesi gibi ECU çıkartılıp sökülüp ,2ye ayrılıp zahmetlice kaynaklar yapılarak pcye bağalnarak atılmıyor bildiğiniz ECU direk soketden bağlanıp atılıyor yani son derece kolay,bedava ve zahmetsiz.

bu sebeble aracınıza güncelleme atılsa sizin yazılım silinse bile tekrar atılması son derece kolay ve yazılımcılarda bunu hallederiz modunda yaklaşıyor genelde, özetle o kısmı kolay.

2) yanlız zaten aracınzıda yazılım mevcut yani normalinden kuvvetli, buna ek olarak tepkisi,sesinide değiştirecek egsoz oynamalarıyla ve gelecek ek güçle orijinalden iyiden iyiye uzaklaşacak aracı adam bırakın test sürüşünde arıza aramaya çıktığında ,fren balatası değşiminde aracı test etmek için çıktığında bile lan bu ne diyecektir yani.

ben açıkcası garantide sorun oldumu sorusunu sormaya gerek bile bulmuyorum be hocam :) , yazılım + dpf iptali,egr iptali,düz boru, 90 hp yerine 120hp ve bu adamlar halen destekler ise muhtemelen ya çok sevilmişsinizdir yada adamlar tazminatımı alim modundadır.

Öncelikle sorduğum soruyu daha önce karşılaştığım bir olay açısından sordum. Seat Leon marka araçlarda yazılım ve egzoz işlemlerine yetkili servisler bir yere kadar göz yumuyor. Ama aynı davranış renault da oluyor mu merak ettim

Geri