Arkadaşlar merhaba aracım 5 yaşını bitirmek üzere olduğu için triger için daha fazla riske girmek istemedim ve bugün servisle görüştüm. Yapılacak işlem ve güncel fiyatı paylaşmak istedim. Benim gibi bu bakımı merak eden kişiler olabilir diye paylaşmak istedim.
Yapılacak işlemler;
- Yağ ve Yağ Filtresi
- Hava Filtresi
- Polen Filtresi
- Mazot Filtresi
- Fren Hidroliği
- Aklınıza gelen bütün kayışlar (triger seti, aksesuar vs.)
Hepsine toplam 1.900 TL fiyat istediler. Aracım 4 yaştan büyük olduğu için indirimle 1460 TL ye en son tamam dedik. Normalde imkanı yok servise gitmeyen herşeyi kendim ve ustalarımla yapan birisiydim. Fakat yeni zamlarla beraber araç değiştirme hayallerim suya düştüğü değiştirme gücüm kalmadığı için aracımı komple elden geçirip yoluma devam etme kararı aldım. Nede olsa daha 46.000km de 100.000km ye kadar yola devam.
Bundan 5 ay önce bı daha fiyat almıştım satarım diye yaptırmamıştım. O zamanda 1413 TL demişlerdi. Dolar Euro artışını düşünürsek çok da fark çıkarmadılar.
Yapılacak işlemler;
- Yağ ve Yağ Filtresi
- Hava Filtresi
- Polen Filtresi
- Mazot Filtresi
- Fren Hidroliği
- Aklınıza gelen bütün kayışlar (triger seti, aksesuar vs.)
Hepsine toplam 1.900 TL fiyat istediler. Aracım 4 yaştan büyük olduğu için indirimle 1460 TL ye en son tamam dedik. Normalde imkanı yok servise gitmeyen herşeyi kendim ve ustalarımla yapan birisiydim. Fakat yeni zamlarla beraber araç değiştirme hayallerim suya düştüğü değiştirme gücüm kalmadığı için aracımı komple elden geçirip yoluma devam etme kararı aldım. Nede olsa daha 46.000km de 100.000km ye kadar yola devam.
Bundan 5 ay önce bı daha fiyat almıştım satarım diye yaptırmamıştım. O zamanda 1413 TL demişlerdi. Dolar Euro artışını düşünürsek çok da fark çıkarmadılar.