1.5 dci 105 hp aracım için pedal commander?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 1.4 RXT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

1.4 RXT

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracımın kalkışları biraz hantal..pedal commander düşünüyorum..deneyen var mı aceba? varsa sonuç nedir? ayrıca elinde 2. el pedal commander olan var mı?

105HP olan Aracınızın kalkışlarının hantal olmaması lazım servise gösterin.

Motor güçlü ama turbo yada gazı geç aldığından araba gazı basınca hemen tepki vermiyor, o yüzden kalkışlarda özellikle yokuşta el frensiz kalkmak sorun oluyor. Bu süre geçince gayet iyi gidiyor. Benim araç da 105 hp aynı hantallık var araştırıyorum bende ama fiyatlar çok yüksek ikinci el olabilir. Kullanan vardı forumda bu hantallık gitti diyor.

105 lik ve 110 luk DCI lerde büyük turbo var onun için turbo gecikmesi oluyor arkadaşlar seri kullanımlarda gazdan ayağımı çok çekmiyorum araçta gecikme olmuyor .

Ben kullanıyorum arkadaşlar hem daha seri sürüş hem de az da olsa yakıt tasarrufu sağlıyorum :)

Arkadaşlar aracımın kalkışları biraz hantal..pedal commander düşünüyorum..deneyen var mı aceba? varsa sonuç nedir? ayrıca elinde 2. el pedal commander olan var mı?

Merhaba sayın arkadasım,

benim tavsiyem pedal commander yerine soft yazılım yaptırman bir düşün derim sonuçlar daha guzel olacak :)

Soft yazılım nedir?

SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba sayın arkadasım,

benim tavsiyem pedal commander yerine soft yazılım yaptırman bir düşün derim sonuçlar daha guzel olacak :)

1.5 dci bi araç zaten devrini aldıktan sonra turboyla beraber gayet seridir. Kalkışta oluşan hantallığın sebebi gaz tepkimesinin gecikmesinden kaynaklanıyor. Bahsettiği cihazla o hantallığı ortadan kaldırması mümkündür. Yazılımla beygir yüklenmesi bu sorunu ortadan kaldıramaz. Hem aracı satınca yazılım üstünde gidiyor cihazı söküp alabiliyorsun :)

Geri