Selamun Aleyküm 1.4 Karbüratörlü Aracım var sedan bu arabayı 2010 yılından bu yana kullanıyorum geçen sene aracımı güneş yanığından dolayı boyattım kaporta fln hepsi içinde 5.000 TL masrafım oldu elim doğru durmayacak o yüzden araca güzelleştirme yapmak istiyorum mesela 2500 devirde 80 giden aracımın şanzımanı uyumlu başka şanzıman ile değiştirsem hızda değişme olurmu amacım 90 100 km/s gitsin 2500 devirde bağırmasın yada 3000 devirde 110 120 km/s yapsın istiyorum
Aracıma ses yalıtımı olarak bir tavsiye verirseniz memnun olurum özellikle motor sesi fazla belirli devirden sonra kafam şişiyor
Bir başka sorumda başka r19 dan çıkma klimayı kendi aracıma taktırmaya kalksam masraf olarak ne kadar tutar yada farketmiyorsa herhangi bir klima kompresörünü montajlayabilirmiyiz
Şimdilik diyeceklerim bunlar yardımcı olan olursa sevinirim
Aracıma ses yalıtımı olarak bir tavsiye verirseniz memnun olurum özellikle motor sesi fazla belirli devirden sonra kafam şişiyor
Bir başka sorumda başka r19 dan çıkma klimayı kendi aracıma taktırmaya kalksam masraf olarak ne kadar tutar yada farketmiyorsa herhangi bir klima kompresörünü montajlayabilirmiyiz
Şimdilik diyeceklerim bunlar yardımcı olan olursa sevinirim