ne kadar kötü üretilmiş bir araba.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne kadar kötü üretilmiş bir araba.
Aracımı dün servise bıraktım sabah 10 da bıraktım öğleden sonra 15 gibi hazır haberi geldi , becriyaj borusu suportu yazıyor faturada 52₺ parça fiystı 110₺ işçilik yansımış faturaya tamamı garantiden karşılandı . Dönüş yolunda yaptıgım testte sesin kesildiğini tespit ettim . Bu boru izolasyonu sağlıyormuş . Sorunu bu yönde olan arkadaşların bilgisine.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Araçta sadece debriyaj sesi var ve onunda hiçbir zararı yok ama ne kadar kotu üretilmiş araba diyorsunuz çok ilginç. Ben dün A3 sedan alacaktım ya bı internetten araştırayım dedim. Şikayetvarı bir inceledim ki Allah korudu resmen normalde Audi ya hemen atlamam lazımdı. Bence emsalleri arasında fiyatına göre Megane 4 canavar gibi araba. Bizim ailede iki tane 2020 Megane 4 var ikisi de yılını doldurmak üzere birisi 3bin babam kullanıyor. birisi 11 bin km de ben kullanıyorum ve Muğla Diyarbakır gidip 3 kere uzun yol yaptım. ve debriyaj sesi harici araba tık demedi daha.
Bu arada bizim arabalar su almıyor ikisinide çok denedim ama almıyor.
1.3 tce joy 2020 sahibiyim. Debriyaj alt silindiri degisti; ilk haftalar ses tamamen kesilmisti; son 1 haftadir yuksek devirde vites değiştirirken benzer bir hisirti sesi geliyordu. Yalniz simdi farkli bir sorun ortaya cikti. Arac 1 ve 2'nci viteslerde inanilmaz tekleme yapiyor; sol alttan tak tak tak diye ses geliyor ozellikle ikinci viteste alt devirlerde gaza hafif dokununca. Yani sifir km almistik 2020 model. Artik ne yapacagimi sasirdim