1.3 tce joy ile ilgili bir sorum olacak

kayaayhan33

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Daha önceki aracım lineaydı.malum radara yakalanmamak adına hızım 70i bulunca sesli komutla uyarı veren bir ayar vardı.yeni aracımda ayarlar kısmında bu ayara ulaşamadım.yöntemi varsa nasıl ayarlanır bir yardımcı olun arkadaşlar.

Merhaba,
Tekrar hayırlı olsun. Renault grubunda Hız limitörü var (Hız sınırlayıcı diyen de var). 1.3 TCE Joy donanımına internette baktım şimdi sizin arabada da var görünüyor

Vitesin oralarda oluyor. Cruise Control'ün diğer tarafına alınca istediğiniz hıza ayarlıyorsunuz. Mesela 76km/s. Gaza bassanız da bu hızı geçmiyor.

Kaynak
Güvenlik ve Sürüşe Yardımcı Sistemler• Elektronik Denge Programı (ESC)• Ön, yan ve perde hava yastıkları• Hız ayarlayıcı ve sınırlayıcı (Cruise Control)

İlginize teşekkürler.Benim ayarını yapmak istediğim şey bu değil.Yani diyelim ki 70e ayarladık bassan da 70i geçmemesi değil.70e geldiğinde bip sesi verip uyaracak lakin bu hızı yine de geçebileceğim bir ayar.O hıza ayarladığımda sadece sesli uyarmasını istiyorum.

Bizim araçlarda bu özellik kapalı olarak geliyor (Fluence) fakat acilabiliyor. Sadece tahmini olarak soyleyebilirim kadrandaki ekranda ayar kısmı varsa o alandan yapilabilir. Radyo ekraninda olacağını sanmıyorum ama bir ihtimal o kisimida gözden gecirin.

iMessage: tanseler@me.com
Twitter: @tanseler
instagram: @er.tansel

“Hızlı yanıt alabilmek için alıntı yaparak cevaplayınız”

Merhaba
Bildiğim kadarıyla linea gibi ses vermiyor ama daha önce arkadaşların yazdığı gibi sınırlayıcı var. Onu kullanabilirsiniz.

Ekrandan ayarı var şehir içi hız limiti 50 olarak ayarlı onu 70 yaparsanız her 70 i geçtiginizde dın dın ötecektir. Kafamı şişirdi diye tamamen kapattım

Geri