1.2 Joy Kullanicilarina Özel Faydali Bilgilerimizi Paylaşalim....

Merhaba bu konuyu sordum bikac arkadasima boyl biseyin olmadigini soylediler..siz nasi bi arastirma yaptiniz bilgi verirmisiniz..klima devreye girdigini nasil anladiniz
hangi konudan bahsettiniğinizi anlayamadım.

Clio4 fanla ilgiliydi fani cama verince klima aciliyomus.bn araştirdim yok oyle bisey

Arkadaslar bizim araclardaki klima tek yonlu calisiyor yani sadece soguk hava veriyor. Sicak havayi kaloriferden almiyormu neden klima açiyor cama verince orayi cozemedim, yani cama sicak havayi verdik o arada kendisi klimayi acti cama gelen hava bir anda buz gibi olmazmi?????

normal şekilde açıp cama verirseniz değil buğu gidermeye basarsanız klimayıda devreye sokuyor.

o şu mantıkla o buğunun gitmesi için sıcak değil soğuk hava üflenmesi gerekir mantığını doğru kabul edebilirmiyiz?

normal şekilde açıp cama verirseniz değil buğu gidermeye basarsanız klimayıda devreye sokuyor.

o şu mantıkla o buğunun gitmesi için sıcak değil soğuk hava üflenmesi gerekir mantığını doğru kabul edebilirmiyiz?

aynen otomatik klima devreye giriyor derken bundan bahsediyorduK arkadaşlar ve ben. Max tuşuna basınca otomatikmen klima devreye giriyor.

Geri