1.2 75bg 16V benzinli touchrome Ortalama Yakıt Tüketimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anilovic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba. Araç 4500 km de. Sürüş stilim 2500 deviri geçmeden vites yükseltmek. Şehir içinde sürüyorum. Pek anlamadığım için soruyorum. 8.7 litre tüketim fazla değil mi ? b577d25e50df73ec7297764645d9f38b.webp

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ortalama hızınız çok düşük... üstelik hava soguk ve dur kalk trafiğine giriyorsunuz bes belli... bence gayet normal bir tüketim değeri...

Ortalama hızınız çok düşük... üstelik hava soguk ve dur kalk trafiğine giriyorsunuz bes belli... bence gayet normal bir tüketim değeri...
Teşekkür ederim. Bir ara eyvah dedim ama bence de bu şartlarda normal bu tüketim

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence fazla yakıyor, geçen yol bilgisayarını arabayı stop etmeden 0 lamıştım.. cam filmi lekesini sökmek için 1-2 km biyere gidip aracı stop edip ordan 1 km başka biryere gidip işlerimi hallettim, kısa kısa soğuk motor düşük hız şehir içi olmasına rağmen ortalamam 7.5 litre şu an.. şehir içi uzun mesafe olursa ortalama dahada düşüyor 6.5 civarına

Aynı araçtan bende de mevcut. Şehir içi ortalamam 7.5 - 7.8 arası değişiyor. Uzun yol ortalamam ise 4.8 - 5.0 arası. Tabi benim şehir içi dediğim yer biraz daha rahat akan bir trafik.

Geri