1.2 75 hp motora güncelleme geldi.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan boran138
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
detaylı bilgi bekliyoruz.

Böyle bişey olsa forumda muhakkak konusu açılırdı.

merhanalar siz nereden duydunuz? yani servis kaynaklı ise cottect abilerimi arayıp bilgi almaya çalışayım ancak araçlarımızda turbo olmadığı için yakıt yanma zamanlaması değiştirilerek herhangi bir güç artışı olabileceğini sanmıyorum...
Yacun eger tanidigin varsa sorabilirmisin kardesim, yani yaptiran 2 kisi var, bakima gittiklerinde bu guncellemenin yuklendigini soyluyorlar ve araci kaldirirken bile direk guc artisini hissediyorsunuz diyorlar ben servisimi aradim ama yetkili birine ulasamadim bir bayanla gorustum oda malum anlamadi olayi bende zorlamadim, tanidiklarindan bilgi alip paylasirsan cok mutlu oluruz kardesim beklemedeyiz seni.

Nedir durum? Bilgisi olan yok mu

SM-G850FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yacun eger tanidigin varsa sorabilirmisin kardesim, yani yaptiran 2 kisi var, bakima gittiklerinde bu guncellemenin yuklendigini soyluyorlar ve araci kaldirirken bile direk guc artisini hissediyorsunuz diyorlar ben servisimi aradim ama yetkili birine ulasamadim bir bayanla gorustum oda malum anlamadi olayi bende zorlamadim, tanidiklarindan bilgi alip paylasirsan cok mutlu oluruz kardesim beklemedeyiz seni.

gün içinde arayıp herkesi bilgilendireceğim:kahve

Güncelleme nah geldi, diğer forum sitesinde de aynı konu var ortaya laf atılmış ama ispatı yok ve servislerde yok diyor :pislik

Güncellemeden kasıt yazılımsa eğer 10 hp gibi güç gelir ki onun için servisi beklemeye gerek yok yazılım firmaları çok Dr.Ecu vs. bir çok yer var ama servis bunu bedava yapacaksa durduk yere 10 hp için 500 600 lira vermeye gerek yok diye düşünüyorum :)

Dün İnanlar servisteydim özellikle sordum öyle bişey yok. Sakin olun

bu konuyu biri çıkıp aydınlatsın artık yahu.

kötü haber öyle bir şey yokmuş tanıdığım cottech baya güldü söyleyince...

Geri