detaylı bilgi bekliyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yacun eger tanidigin varsa sorabilirmisin kardesim, yani yaptiran 2 kisi var, bakima gittiklerinde bu guncellemenin yuklendigini soyluyorlar ve araci kaldirirken bile direk guc artisini hissediyorsunuz diyorlar ben servisimi aradim ama yetkili birine ulasamadim bir bayanla gorustum oda malum anlamadi olayi bende zorlamadim, tanidiklarindan bilgi alip paylasirsan cok mutlu oluruz kardesim beklemedeyiz seni.merhanalar siz nereden duydunuz? yani servis kaynaklı ise cottect abilerimi arayıp bilgi almaya çalışayım ancak araçlarımızda turbo olmadığı için yakıt yanma zamanlaması değiştirilerek herhangi bir güç artışı olabileceğini sanmıyorum...
Yacun eger tanidigin varsa sorabilirmisin kardesim, yani yaptiran 2 kisi var, bakima gittiklerinde bu guncellemenin yuklendigini soyluyorlar ve araci kaldirirken bile direk guc artisini hissediyorsunuz diyorlar ben servisimi aradim ama yetkili birine ulasamadim bir bayanla gorustum oda malum anlamadi olayi bende zorlamadim, tanidiklarindan bilgi alip paylasirsan cok mutlu oluruz kardesim beklemedeyiz seni.