1.2 130hp hüsranı

clioda da ruzgar sesini aynalarin büyüklüğüne bagliyorlar ancak biraz israr sonrasi kelebek cam fitillerinj vs degistirip problemi cozuyorlar. aynalar hala büyük aynalarda işlem yok.sizin de durup boyle olabilir
Haftaiçi bir gün gidicem servise. Teste göndeririz aracı dedi ne testi ise. İnşallah yapıcaz diye daha kötü yapmazlar.

Levent bey,Bende 1.2 var. Ankara'da genellikle trafikte ve çevre yolunu kullarak 7 litre civarı yakıt tüketimim mevcut(eco mod hep açık). Arabayı ilk aldığımda 9litreleri gördüm. Bu arabadan daha azını beklemek de doğru olmaz bence. Dediğiniz sıkıntılardan hiç biri ile karşılaşmadım, sadece büyük aynalardan kaynaklı yüksek hızda rüzgar sesi duyuyorum. Eğer bulunduğunuz yerde iyi bir yetkili servis yoksa araştırın çevre illerdeki bir servise gidip halletirin.

aynaların büyük olmasından dolayı kaynaklanmıyor bence daha büyük aynaya sahip araçlarda kullandım ya yapısından dolayı ama ondan da emin değil aynı durum sağ tarafta yok mesela kısacası aynı durumdan şikayetçiydim aracımı bakıma götürdüğümde dile getirdim yapıldı şuan bir sorun yok

Tesekkürler şimdi servisteyim hem ön camlardaki 90kmden sonraki rüzgar sesi ve vitesin etrafından gelen sert plastikten gelen sesi söyledim. Bakalım çözecekler mi görecez

Tesekkürler şimdi servisteyim hem ön camlardaki 90kmden sonraki rüzgar sesi ve vitesin etrafından gelen sert plastikten gelen sesi söyledim. Bakalım çözecekler mi görecez

Plastikleri degistirdi cogu kisi servislerde haberiniz olsun.

Araciniz hayiilrli olsun gule gule kullanin inanin bazi sorunlar disinda pisman olmazsiniz oda ister istemez her marka gibi olabiliyor bende 1.2 130 tce kullaniyorum sadece camlar yarimken gelen cit cit sesinden baska sorun yok ha start stop herzaman devreye giriyor ama cok nadir yolun egimine gore sicakliga gore degisiyor girmemesi oda bana gore sorun deil genelde kapatiyorum.yakit ise ilk bende de 9.5 litre arasi yakiyordu ama ben yuksek devirde vites atiyordum 4000-4500 gibi sonra sakin kullanim ile 8-8.5 litreye kadar iniyordu suna 9 binde ortlamam eco mod acik yine basiyorum ara ara 100/ 6.9-7.2 lt arasi yakiyor zamanla duser yakitiniz biraz devirli kullanin motor acilsin km yaptikca zamanla duzelir yalniz muson paketi bnde aldim sonradan takilma felan olmadi direk standart fabrika cikisi geldi oraya anlmadim ben acaba musonda far yagmur sensoru otomatik yanan farlar dijital.klima mevcut siz sadece dijital kilma olayini mi sonradan taktirdiniz serviste

Tahmin ettiğim gibi rüzgar sesi değilde rüzgarın cama çarpma sesi dediler.ayna büyüklügünden dolayı. Yoksa içeri hava gelmiyor ve Yaparız ama ses daha da artabilir dediler.

Tahmin ettiğim gibi rüzgar sesi değilde rüzgarın cama çarpma sesi dediler.ayna büyüklügünden dolayı. Yoksa içeri hava gelmiyor ve Yaparız ama ses daha da artabilir dediler.

bu da bizi ugrastirmayin demenin baska yolu galiba. ben bir kac kez gittjm olmuyor iste yapacak birsey yok dediler. bir kac yere sikayet edince cagirdilar 15 dk gibi bir sürede aracı geri teslim ettiler, problemsiz sekilde.

Geri