1.2 120hp turbo edc yakıt yardım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan m_y_z_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o kadar garip bu benzinliler ben yıllarca dizel kullandım en fazla 0.5 litre fark ediyor yol şartlarından falan benim aracım düz motor 1.2 75 bg aynı yolu aynı kişi sayısı ile bi bügn 6 litre ile gidiyorum bi gün 8 litre ya hiç anlamıyorum ki aynı hızla 100 km sabitleyici ile gidiyorum bu değişim neyden kaynaklanıyor hiç anlayamadım

o kadar garip bu benzinliler ben yıllarca dizel kullandım en fazla 0.5 litre fark ediyor yol şartlarından falan benim aracım düz motor 1.2 75 bg aynı yolu aynı kişi sayısı ile bi bügn 6 litre ile gidiyorum bi gün 8 litre ya hiç anlamıyorum ki aynı hızla 100 km sabitleyici ile gidiyorum bu değişim neyden kaynaklanıyor hiç anlayamadım

Kardeş bende o yüzden kafayı yiyorum ya!bakıyorum aynı araca kimisi 7 litre yaktiriyor, kimisi 8 litre, benim araba 9.5 lt.bu kadar fark nasıl olur anlamıyorum.sanırım tamamen kullanımla alakalı bir durum.kış şartları,bulundugumuz bölge,trafik falanda cabası heralde.

Kesinlikle kullanım stili , aracın bakımı , yol sartları ve hava sartlarının tüketimin degismesinde büyük katkısı var. Ben kartalda oturuyorum aldıgım zamanlar aman bi sey olmasın dikkat edim falan derken 6.6 ile geziyordum ne yaparsam yapim ulkede benzin fiyatları böyleyken az yakmayacagını fark ettigim icin kullanırken zevk almaya bakıyorum 8.3 lt lerde suanda cok basarsam 10 litrelerde dolasıyor. Kısaca tüketimleriniz kesinlikle kullanımınız ve trafik durumuna baglı

Geri