Hocam soket yeri var evet. Soketi ben de internette gördüm. Fakat Soket ile cihazı birbirine bağlayan ara kabloya da ihtiyacımız var. Ben oradaki kapağı sökmedim. Belki de ara kablo orada mevcuttur. Eko tuşu koymasalar da tesisatı olduğu için bu şekilde düşünüyorum.
1.0.13.2 için navigasyon yükleyenler var. Bu işlem için 100 lira istiyorlar. Konuyu açan arkadaşın dosyaları benim sürüme uyumlu ise denemek isterim. Yıllarca İgo kullandım, ben memnundum açıkcası. Para da vermek istemiyorum. Bir şekilde internete düşecek zaten. 1.0.13.2 için internette ilgili dosyayı daha bulamadım.
Faz 1 touch babamda, Faz 2 touch bende var. Benim araçta ciddi bir iyileştirme var. Fakat 2020 yılından sonraki touch paketleri resmen öldürdüler. Joy paketlere touch demeye başladılar ve touchlardaki bileşenleri ekstra satmaya başladılar. Clio 5 lerde durum daha vahim. İlk 6 aydaki üretilen araçlar ile sonraki seri arasında ciddi bir kalite farkı var. Maliyeti daha ne kadar düşürebilirler bilemiyorum ancak bu konuda oyak renault gerçekten uzman
Not : Procar sayesinde navigasyonu aktif ettim. Konuyu açan arkadaş yarımcı olursa 15 versiyonuna yükseltip tekrar navigasyon yükleyeceğim.