08.12.2013 Eskişehir RFC Yönetim Kurulu Toplantı yolcuğu

quote_icon.png
Aykut Karabulut Nickli Üyeden Alıntı
Eskişehire planladığım 19:30 gibi varmayı ne yazık ki 22:00 çivarı sağlayabildim. Eskişehirde beni bekleyen dostlarımla buluşmak ve onlara sarılmak tüm o çetin gecen yolculuğumun yorgunluğunu üzerimden attı gitti.

Seni gördüğümde yaşadığım sevinci anlatamam abi,aklımız hep sendeydi yolculuğun sırasında....:eyv

Güzel bir yolculuk ama sonuna doğru şartlar zorlaşmış. Ama sonucu çok güzel bitmiş abi :eyv

Resmen o 15 dk'lık yolu ben aldım 1,5 saatte. Sonucunun tatlıya bağlandığını önceden bildiğimiz için sevinci önceden yaşadık. Paylaşımların için teşekkürler dosttum.;)

Zorlu Bir Yolculuk Olmuş Aykut Abim Ayaklarina Sağlik :eyv :eyv

Aykut abim sana yoldaş olamadım diye çok üzülmüştüm.Ama fotolara baktım ve kendimi yanında hissettim.Ellerine sağlık abi:eyv

Harika kareler ve anlatım için teşekkür ederim tüm dostların bir kez daha yüreklerine,emeklerine sağlık harikasınız dostlar
:eyv
5qsl.jpg

keşke şuradanda tam sağ yapıp bir ziyaretime gelseydiniz ya:))309 km dediğin nedirki efenimıslık​

Harika kareler ve anlatım için teşekkür ederim tüm dostların bir kez daha yüreklerine,emeklerine sağlık harikasınız dostlar
:eyv
5qsl.jpg

keşke şuradanda tam sağ yapıp bir ziyaretime gelseydiniz ya:))309 km dediğin nedirki efenimıslık​

Geleceğim 309 km yolun dostlarla bir kahve içmek hoş sohbetlerini dinlemek için ne önemi var. Antalya gündemimde var. Alanya benim ikinci memleketim sayılır. 1987-1995 yıllarında Alanya'da yaşadım. Kuzenlerim var orada. Eski arkadaşlarım dostlarım var.

O gün güzel macera yaşadın abi an be an bizimlede paylaştığın için emeğine ayaklarına gönlüne sağlık :eyv

Geri