06 Gazi Mustafa Kemal 1938

Maaşallah kazasız belasız güzel günlerde kullanın

teşekkürler sağolun eski sahibi ankaralıydı olabilir:)

plakaya da kupeyede kocaman bi MAŞALLAH.

acil basmanı öneririm :)

teşekkürler basmayı hiç düşünmedim değil lakin çevremin yolları çok kötü durumda yapılırsa neden olmasın:eyv

hatayye81-albums-06-gmk-38-picture4008-img-0095.jpg

SAYGI DEĞER RFC AİLESİ SİZCE EKSİK YADA FAZLA OLAN AKSESUAR VARMI...:eyv
attachment.php
TEŞEKKÜRLER
attachment.php
plaka çok güzel hatta mükemmel :D aracında maşallahı var fikirlerimizi sormussun madem içimden geçen eksik yada fazlalarını söyleyim
1.tek eksoz çıkışı daha güzel olabilrdi hks hi power mesela :D
2. spoiler orjinali daha güzel durur
3. öndeki ek yerine lip kullansanız daha şık olur onun dışında arac geyet hoş görünüyo bana göre maşallh!! bir ayrıntı daha var arka difizor marşpierler orjinal jantla uygulandıgında çok kaba duruyo bana göre gerksiz gibi saygılar

Çok güzel bir araç her şeyiyle Allah nazarlardan saklasın...

çok teşekkürler yorumlarınız için egzostlarımın ikiside boş sağ taraftakinin içinde LPG girişi mevcut tamamen görüntü hava filtresi bile kullanmıyorum. bütün coupeli arkadaşlarımın ön tamponlarında lip mevcut ben sadece bir değişiklik yapıp ek koydurdum.spoiler ise orjinali bende daha sonra değiştirebilirim.daha ilerki zamanlarda kısmetse jant lastik almak istiyorum...

allah kaza bela vermesin maşallah :eyv

aminn cümlemizinkilerinin işallah...

Maşallah araçta plakada çok güzel :) Bu arada bu araç daha önce İstanbul Silivri dolaylarındamıydı? Birde plakası 37 miydi acaba? Sinoptan silivriye gelen bi arabaya çok benziyorda.

Geri