Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
plaka çok güzel hatta mükemmel aracında maşallahı var fikirlerimizi sormussun madem içimden geçen eksik yada fazlalarını söyleyim
1.tek eksoz çıkışı daha güzel olabilrdi hks hi power mesela
2. spoiler orjinali daha güzel durur
3. öndeki ek yerine lip kullansanız daha şık olur onun dışında arac geyet hoş görünüyo bana göre maşallh!! bir ayrıntı daha var arka difizor marşpierler orjinal jantla uygulandıgında çok kaba duruyo bana göre gerksiz gibi saygılar
çok teşekkürler yorumlarınız için egzostlarımın ikiside boş sağ taraftakinin içinde LPG girişi mevcut tamamen görüntü hava filtresi bile kullanmıyorum. bütün coupeli arkadaşlarımın ön tamponlarında lip mevcut ben sadece bir değişiklik yapıp ek koydurdum.spoiler ise orjinali bende daha sonra değiştirebilirim.daha ilerki zamanlarda kısmetse jant lastik almak istiyorum...
Maşallah araçta plakada çok güzel Bu arada bu araç daha önce İstanbul Silivri dolaylarındamıydı? Birde plakası 37 miydi acaba? Sinoptan silivriye gelen bi arabaya çok benziyorda.