06 ade

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan awertcv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Krom üzerine yaptrmadım kaplamayı.Araçta krom olup da kaplanan tek parça sis far çerçevesidir.İskitler CNC GARAGE da 100 tl ye yaptrdm mavili bölümleri.Filmleri ise aracı alırken hediye olarak yaptrdm Renault AKBAK servisinde.Yapıma başladğndaki halini ekledm. bakablrsn ordan

eyvallah saolasın 100 tl işcilik + parçalar sanırım sadece mavi kaplama için 100 tl vermedin sanırım.

Değişik bir hava katmış, güle güle kullan...

eyvallah saolasın 100 tl işcilik + parçalar sanırım sadece mavi kaplama için 100 tl vermedin sanırım.

Evet toplam 100tl

işcilikleri nasıl? sen memnunmusun? krom parça üzerine kaplama yaparlarmı bilgin varmı?

işcilikleri nasıl? sen memnunmusun? krom parça üzerine kaplama yaparlarmı bilgin varmı?

Yapiyorlarms. Krom üzerine kaplama daha ucuz sanirim. Bir iki hafta kullanım arabayi ykatrken kaplamann kalkip kalkmadgna bakim tkrr bilgi verim sana işçilikle ilgili

Güzel olmuş güle güle kullan. Tavsiyem plakalıkları da ADEM olarak yaptırman özel plakayla güzel olur. Sahibinden de yapan firmalar var.

Güzel olmuş güle güle kullan. Tavsiyem plakalıkları da ADEM olarak yaptırman özel plakayla güzel olur. Sahibinden de yapan firmalar var.
Şimdi inceledm ve aklima yatti dedigin şey. Ayrica bazi arkdslarm sis çevresinin yakismadgni söylüyor. Senn fikrin ne. Sence sokmelimiyim sis cevresini

Ailemize hoş geldin, maviler yakışmış, güzel günlerde sağlıçakla kullanmanı dilerim.:eyv

Ailemize hoş geldin, maviler yakışmış, güzel günlerde sağlıçakla kullanmanı dilerim.:eyv
Tekessur ederim. Hosbuldum

Şimdi inceledm ve aklima yatti dedigin şey. Ayrica bazi arkdslarm sis çevresinin yakismadgni söylüyor. Senn fikrin ne. Sence sokmelimiyim sis cevresini

Daha önce görmedim sis farı çevresinde kaplamayı güzel olmuş. Güle güle kullanırsın. Bende yaptırmayı düşünüyorum ama bende niyet farklı aracı değiştireceğim :)

Geri