'05 model 1.5 dci 180.000 Km bakım hakkında Önerilirinize ihtiyacım var.

Öncelikle burada bulunanlarda insan ve hepsinin bir işi gücü var sitem etmeniz anlamsız biraz bilgisi olan arkadaşlar ve hepimiz elimizden geldiği kadar cevaplandırmaya çalışırız.
Zaten sorunuzun için de çoğuna kendiniz cevap vermişsiniz

Filtre grubunda alacagınız parçalar zaten orjinal mais olmalıdır orjinal yani. diğerleride yan sanayi olarak geçer.
Yağ olarak konuşacak olursak normal 10w40 kullananlar var ve bu yağ biraz kalın eğer aracınız sessiz çalışsın ve biraz daha performansın artmasını istiyorsanız sizde benim gibi 5w30 kullanın derim

Yağ markası olarak size motul'un 5w30 yağını öneriyorum.

Kardeşim bu forumda sorularına cevap bulabilirsin. Aracınızla kazasız belasız sürüşler dilerim.

Tabiki herkez iş güç sahibinde benim sitem ettiğim, O anda bolumde 20 25 30 kısı aktıf gorunuyor iki günde bir cevap dahi gelmedi, Neyse sorun değil yıllardır bu tarz platformlarda ogrenmem gerekenı ogrendım, Tesekkur ederım.

Bodrumda Kutay Yetkili servisi var tanıdıklarım var orda oraya yaptırabilirsin geçen yaz klima tahliye borusu tıkandı ordayken gitmiştim güzel bir servis

Evet bizde sırket araclarımızı kutay da yaptıyoruz bodrum ve muglada yerlerı var, Ama bır kac kez sorun yasamıstım, O yuzden ozel servis de yapıcaz bakımı.

Tugay bey size fikirlerimi soyledim umarim kulak ardı etmezsiniz

Tesekkur ederim.

Geri