04.08.2012-İstanbul İftar Organizasyonu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üzülerek bu organizasyona katılamıyorum. Alamancı dayım geldi, bizim planlar değişti, İstanbul başka bahara kaldı, kusura bakmayın. Gözden ırak olduk ama gönülden olmadık ;(

:görkem + 2 yap günceli...kıhkıh

ya... Ustaaaa... biliyordum yapacağını Devranla Serhan benle gelcek işte:eyv

Onların isimleri zaten yazıyor :görkem konuyu saptırma şimdi...:D

ne oleeeyooo benim ismim geçeoyo hullaada...

:hati geleceksin dimi günceli :D

Birileri alınık Williams günceli çekmiş:D

Satılık Williams güncelide benden gelsin o zaman:D

Bu arada ben katılamayacağım. Cuma akşamı yola çıkacağım. Çorum'a davetliyim iftara:)

eHH BE EMİRHAN aklımdaydın noldu acaba diye ÜZÜCÜ Haberi verdin gitti yaaaa... :(
Misafir gelince işler değişti Devran :( Lale'ye sürpriz yapacaktım olmadı. Söylememiştim. Kısmet artık ramazandan sonra ;)

Ben Gelemiyorum İşyerimde Aksilik Çıktı O Gün İşte Olucam :( Size Hayırlı İftarlar

bende gelemiyorum sanırım kız arkadaşımla başka biyerde olucaz o akşam ne dediysem ikna edemedim hehe :)

RFC istanbul grubu üyelerinin, çoğunlukta olduğu RFC de, katılımın yuksek olması ve sorunsuz olması beklenır... istanbul üyelerinin şanı samımıyeti ve imajı olacaktır yani... sonuçta org.yönetimi teklif-davet yapmış, davete icabet ve sonuçları üyelerin sorumluluğudur... ciddi engeli olanlar hariç tabiki... bunlarda hayatın bazı gerçeklerinden tabiki... sanal hayat ve gerçek hayat farklı yani... sonrada herkes izler ve doğru-yanlış yorumlar yani... :cool::eyv hayırlı buluşmalar... :girlyaniii...cenker

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri