pazar günü bir aksilik çıkmaz ise oradayım not Go-karting de rakiplerimi bekliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pazar günü bir aksilik çıkmaz ise oradayım not Go-karting de rakiplerimi bekliyorum
Haftada bir gidiyorum arkadaşlar ile tecrübeli oldugum için ufaktan bir iddaam var tabi qwHerzaman Kardeşim Gelirsen Bu Kadar İddalıysan Go Kart Bayağı Çekişmeli Geçicek Desene
Hadi bakalım bulusun bizde kıskanalım [MENTION=13908]Onur GONULLU[/MENTION] Kanka baksana sunlara
Bende Ufaktan İddalıyımdırHaftada bir gidiyorum arkadaşlar ile tecrübeli oldugum için ufaktan bir iddaam var tabi qw
Kıskanmayın Sizleride Aramızda Görmek İsterizHadi bakalım bulusun bizde kıskanalım [MENTION=13908]Onur GONULLU[/MENTION] Kanka baksana sunlara
Sağolasın Kardeşim Sizide Beklerizadamlar yapıyor kanka yapacak birşey yok bize de tebrik etmek düşer
Walla ben gecen sene geldım ankaraya bulusmaya SendE Gel yazınki konya bulusmamızaadamlar yapıyor kanka yapacak birşey yok bize de tebrik etmek düşer
COk uzaksınız yawBende Ufaktan İddalıyımdır
Kıskanmayın Sizleride Aramızda Görmek İsteriz
Sağolasın Kardeşim Sizide Bekleriz
Walla ben gecen sene geldım ankaraya bulusmaya SendE Gel yazınki konya bulusmamıza
COk uzaksınız yaw
kesin uygun olmazAllah izin verirse geliriz kardeşim zaman şartlar uygun olursa
Ankara Nere İstanbul Nere İstanbulada Bekleriz Konya NasipWalla ben gecen sene geldım ankaraya bulusmaya SendE Gel yazınki konya bulusmamıza
COk uzaksınız yaw
Herzaman Bekleriz KardeşimAllah izin verirse geliriz kardeşim zaman şartlar uygun olursa
Nasip Diyelim Gökhankesin uygun olmaz