01.06.2011, İzmir, Plansız Mini Buluşma

:D .D yapcak bişi yok :D

Adı Halil Lakabı Emmi yapcak bişi yok dünya ahiret abimdir :D

Senden başka pembe şortla resim çektiren olmaz, maşallah senin cüssede irileşmiş epey photoshoplada uymaz...:D:D

Abi çektirmedi ki farkına bile varmadı ben fotoyu çekerken sakın dedi çekmeyin çektirmem halil abiye sakız oluruz ama çok geçtihehehehe

Arada takılıyoruz evrenle o arada denk geldi melih iyi vakit geçirdik sohbet felan tam anlamıyla buluşma olmasada .

haberim olsaydı gelirdim bende büyük buluşma olmuş bence 3 kişi geçen sefer 2 kişiydik

Abi çektirmedi ki farkına bile varmadı ben fotoyu çekerken sakın dedi çekmeyin çektirmem halil abiye sakız oluruz ama çok geçtihehehehe

Arada takılıyoruz evrenle o arada denk geldi melih iyi vakit geçirdik sohbet felan tam anlamıyla buluşma olmasada .
Valla msn açmıyor açsa ben ona yapacağımı biliyorum...:D
Ben İzmir'e gelincede bu şortu giysin, Alper'i ziyarete bu şortla gidecek...hehehehe

Valla msn açmıyor açsa ben ona yapacağımı biliyorum...:D
Ben İzmir'e gelincede bu şortu giysin, Alper'i ziyarete bu şortla gidecek...hehehehe

hehehehe yandı yandı

ozan evrenle her zaman takılıyoruz biz melih öyle denk geldi yoksa sadece stickerları çekip yolumuza devam edicektik yani bi anda gelişti

ya sanki istesem silmicektim o fotoları sitede muhabbet dönsün biraz dedim :D

ya sanki istesem silmicektim o fotoları sitede muhabbet dönsün biraz dedim :D
O şortu isteyerek mi giydin önemli olan o...:D:D

Geri