"0" Km Renault 12 aldı 34 yıl binmedi!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan utku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
[video=youtube;O98a6rrzvsI]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=O98a6rrzvsI[/video]

Man Kafalılar çamurluğu ezdiler sinirli.gif

Ayrıca arkadaş diyorki Araç 875 km'de Halbuki 1232 km'de :)

Gözlüklerin numarası büyümüş Emmiii

hehe.gif

Suyu ıslatamazsın
Alevi yakamazsın
Işığı aydınlatamazsın
Zorlama kendini
R12 Aşkını anlatamazsın.

Öyle bir arabam olsa çok zor durumda olsam aç kalsam yine de satmam üzüldüm şahsen...

Çok komik bir paraya 2.500 tl satıldı
Adamın hanımı 2500 liraya derken eskiden bahsediyor. Çünkü ''o zamanlar milyon yoktu oğlum'' diyo. Gözlüklü bey amcanın aldığı fiyat değil yani. hehe

ayağımızın dibinde ne cevher varmışta haberimiz yokmuş. yalnız bu haber karadenizde son bir ayda ev altında unutulmuş nerdeyse sıfır arabaya dair ikinci haber. bizim evin altında da varmıdır acaba böyle bişey bak bi işkillendim şimdi.. :)

çıkarırken içinden geçtiler resmen arabanın. ben böyle bi araba bulmuş olsam 3-5 adam gidip 1 günde yol açardım oraya

Adamın ha. nımı 2500 liraya derken eskiden bahsediyor. Çünkü ''o zamanlar milyon yoktu oğlum'' diyo. Gözlüklü bey amcanın aldığı fiyat değil yani. hehe

Çok komiksin

Kardeşim haberlerde de2.5 milyar soylendi benim videoya gore konustugumu nerden cikardin

Adamın ha. nımı 2500 liraya derken eskiden bahsediyor. Çünkü ''o zamanlar milyon yoktu oğlum'' diyo. Gözlüklü bey amcanın aldığı fiyat değil yani. hehe

Çok komiksin

Kardeşim haberlerde de2.5 milyar soylendi benim videoya gore konustugumu nerden cikardin

o kadar değerli bir arabayı bu kadar kendini bilmezce çıkartmaları doğrusu pes dedirtti. 34 yıl orada dayan gelsin bir kendini bilmez zırtapoz vura kıra çıkartsın seni oradan..

Geri