belki küçük bir şey ama kendi reklamlarını yapmak için plakalığı takarken tamponu deliyorlar yapmamaları için önceden söylemek gerekiyor diye düşünüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yukardaki listeden eksiğim yoktu (bagaj havuzu Cliolarda yok zaten sonradan aldım ben), boya kontrol ettirmek aklıma gelmedi...abıcım benden 1 km fazlan var
bende 4 km di.
yangın tupu yoktu benım zamanımda sonrakılerde var ama...
Aynen önceden belirtmek lazım, ben servisi uyarmıştım hatta servis şefi tanıdık olduğu için plaka kenarlıkları silinmiş öyle yapırtırılmıştı...belki küçük bir şey ama kendi reklamlarını yapmak için plakalığı takarken tamponu deliyorlar yapmamaları için önceden söylemek gerekiyor diye düşünüyorum.
o imkansız değil mi..arabayı fabrikadan çıkardıktan sonra 1-2 km bi test ediyorlar galiba..belki renaulta olmaya bilir tabibenim 0.1 ydi babam daha tır bayiye yanasır yanasmaz indirtmiş arabayı almış plakasız getirmiş istanbula özellikle sordum kac km'de dedim 0.1 yazıyomus 100 metre gitmiş herifler arabayla