0 km araç alırken dikkat edilecek noktalar nelerdir?

belki küçük bir şey ama kendi reklamlarını yapmak için plakalığı takarken tamponu deliyorlar yapmamaları için önceden söylemek gerekiyor diye düşünüyorum.

abıcım benden 1 km fazlan var :)

bende 4 km di.
yangın tupu yoktu benım zamanımda sonrakılerde var ama...
Yukardaki listeden eksiğim yoktu (bagaj havuzu Cliolarda yok zaten sonradan aldım ben), boya kontrol ettirmek aklıma gelmedi...

belki küçük bir şey ama kendi reklamlarını yapmak için plakalığı takarken tamponu deliyorlar yapmamaları için önceden söylemek gerekiyor diye düşünüyorum.
Aynen önceden belirtmek lazım, ben servisi uyarmıştım hatta servis şefi tanıdık olduğu için plaka kenarlıkları silinmiş öyle yapırtırılmıştı...:)

benim 0.1 ydi :) babam daha tır bayiye yanasır yanasmaz indirtmiş arabayı almış plakasız getirmiş istanbula özellikle sordum kac km'de dedim 0.1 yazıyomus :D 100 metre gitmiş herifler arabayla :D

sorma abi benım acemiliğe geldi heves ettim ön plakayı kare yapmayı içimde kaldı delikler yüzünden :)

Benimki 3 Km di ilk geldiğinde

kmden çok şase no larını kontrol etmek daha önemli bence..samsun reiste bize yanlış arabayı telim etmişlerdi..aynı renk araba fakat şase nosu farklı..1.5 ay sonra reisten telefon geldı abi senin araban bizde diye...öbür arabayı sartarken fark etmişler...tabi biz yine insanlık yaptık 2bin km deki arabayı onlara teslim etmedik...ruhsatları değiştik :p

benim 0.1 ydi :) babam daha tır bayiye yanasır yanasmaz indirtmiş arabayı almış plakasız getirmiş istanbula özellikle sordum kac km'de dedim 0.1 yazıyomus :D 100 metre gitmiş herifler arabayla :D
o imkansız değil mi..arabayı fabrikadan çıkardıktan sonra 1-2 km bi test ediyorlar galiba..belki renaulta olmaya bilir tabi :p

Bizim ki 3 veya 5 idi tam hatırlamıyorum .Birde Bizim kangooyu bayinin önünde arkası havada şekilde sergideydi :)

Geri