0.9 tce vanalı egzoz + çift çıkış uç + stop kırmızı far filmi (beyaz kısımlara)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yagi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence egzos u ciftleyin. Çok hos olur.

guzel olmus egzos cıkısları 50-50 calısıyomu ?

gürültüyü azaltmak için korna sesini kısıldığı günümüzde böyle öten patlayan egzosları çok gereksiz buluyorum.hem aracın orjinalliği bozuluyor hemde gürültü kirliliği yaratıyor.ki ben kendi aracımda ses yalıtımı yaptırmayı düşünürken bunlar bana uymaz.yaptırmışsın güle güle kullan .kimsenin olmadığı yerlerde tabi.:))

Son düzenleme:
Kardesim Allah tekerine taş değirmesin cok güzel olmuş. Diğer sağ taraftaki egsoz ucu için boruya gerek yok bence güzel bi iscilikle oraya kaynak yaptirabilirsin..Sağ taraf calismamis olur ve görüntüsüde çok hoş olur

Daha bin küsür km lik araca nasıl kıydın :) ben şahsen yaptırmazdım ayrıca bende tam tersi lastik sesinden başka ses istemem mesela işte zevkler tartışılmaz olayı. Güle güle kullan.

Hayırlısı olsun sizin içinize sindiyse sıkıntı yok

hayırlı olsun hocam güle güle kullan ama yukarda ki arkadaşlarında dediği gibi ben arabada en ufak ses olmasın diye kapı ceplerine bile kaydırmaz koyup sesi azaltırken böyle şeyler bana da ilginç geliyo

ve madem öğrenci bütçesiyle 0 araba alıp bunları yaptırdın yan sanayilere kaçma orjinalinden al herşeyi gönül rahatlığıyla bin :D

ben de çok eski bi öğrenci değilim ama murat alacak param yoktu ya la öğrenciyken :D

hayırlı olsun hocam güle güle kullan ama yukarda ki arkadaşlarında dediği gibi ben arabada en ufak ses olmasın diye kapı ceplerine bile kaydırmaz koyup sesi azaltırken böyle şeyler bana da ilginç geliyo

ve madem öğrenci bütçesiyle 0 araba alıp bunları yaptırdın yan sanayilere kaçma orjinalinden al herşeyi gönül rahatlığıyla bin :D

ben de çok eski bi öğrenci değilim ama murat alacak param yoktu ya la öğrenciyken :D

Murat alacak param yoktu dan sonrasına koptum:)

Çok iyi olmuş dizelde egzoz sesi çıksa bende yaptırcam :)

Geri