0.9 tce su kaçağı acil

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arifd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arifd

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selamunaleyküm 2013 model 0.9 tce motor suyu kaçağı var sürekli değil usta termostat kütüğü açılıp bakılacak dedi çözüm olursa conta ile halledebiliriz yoksa komple termostat kütüğü değişecek dedi başına gelen ve çözüm bulan tecrübeli arkadaşlardan tavsiye istiyorum birde soğutma suyuna hangi antifriz koyacağız bunların gibi sarımsı gibi bir renk ama

Aracınızda LPG var mı?

Lpg yok şefim biraz forumda bakındım 0.9 larda kronik bir sorun gibi yazılar okudum ama termostat vanası da 500 liranın üstünde

Antifiriz renk fark etmez organik olması yeterli su eksiltme devirdaim pompasından da kaynaklana biliyor sızdırma veya damla damla eksiltme olabiliyor devirdaim pompasınada bir baktırın ustanıza olabilir veya varsayımla el attırmıyın 500 tl havaya uçmasın.

Termostat contasını yenileyince sıkıntı gitti teşekkür ederim

Geçmiş olsun.

büyük geçmiş olsun keşke arıza ile ilgili ve değişen parça için vs resim olsaydı bizlerden birin başınba gelince bilgi sahibi olurduk.

Vallaha buyuk geçmiş olsun. Benim en gicik gittiğim ve üzüldüğüm şeyler motor ve sanziman arızaları. Gerisi fasafiso

Benim 0.9 aracımda da su eksiltme oluyordu, takip ettim bir süre ekledim. Sonra eksiltme kesildi ama her ihtimale karşı bakım zamanı geldiğinde servise söyledim. Su çıkış kutusu değişti.

Geri