9360 km de sene geldigi icin 16.11.2013 tarihinde yaptirdim 312 TL tuttu.0.9 clio icon
Galaxy Note 2
Galaxy Note 2
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla iyi soyledin hic denemedim nasil sokecez bilmiyorum .. Kanirtcaz zarar vermeden cikartcaz en olmadi siyah elektrik bandi yapariz )))
nasıl abi yardımcı ol bizesıkıntı yapmayın çok kolay çıkıyor.. ) )
nasıl abi yardımcı ol bize
saolasın sağ kapak derken eco tuşu kastediyosun değilmi? onu elimle tutacak yeri olmadığı için nasıl çekeceğimi anlamadım?sağ kapağı açın, elinle alttan hafiften kapak tarafına çekerek yukarı ittir, çıkınca da soketi çıkar tamam bitti. Dene beceremezsen video koyarım...
hayır hocam el fireninin sağındaki ince uzun kapaktan bahsediyorum http://www.renaultfanclub.com/clio-.../66150-clio-4-touch-ta-olmayan-eco-mod-3.html burdan bakabilrisin açık gözüküyor...saolasın sağ kapak derken eco tuşu kastediyosun değilmi? onu elimle tutacak yeri olmadığı için nasıl çekeceğimi anlamadım?
Sıfır araba için 20 bin çok geç. KeÅŸke 5000 de falan 1 kere yağı ve yaÄŸ filtresini deÄŸiÅŸtirseydin rodaj yağı çok pis oluyor yaÄŸ deÄŸiÅŸince arabada motorda kendine geliyor.. Periyodik bakım fazla tutmaz yetkilide 200-250 tl civarı, sanayi spec 150tl civarı çıkar.
ilk yağı erken değiştirme konusunda farklı düşüceler de mevcut. fabrika çıkışı ilk yağ alıştırma yağı olduğu ve farklı katkıları ihtiva ettiğinden dolayı erken değişilmesin diye söyleyenlerde var. kesin bilgiye sahip değilim sadece konuya ekleme yapmak istedim.