Vay Arkadaş (Banka Hesap Kapama)

*UfukASLAN

Ufuk ASLAN, T.C. Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Pendik te bugün işlerin vardı .Bitirdim dedim Garanti Bankası hesabımı kapatıyım .
Malum yıllık 116 TL ödemesi var .
Pendik Sahil şubesine gittim . Onlar sadece buradaki hesabı kapatacaklarını ilettiler .
Diğer hesabım için tuzla şubesine yönlendirdiler
Neyse Tuzla şubesine geldim .Hesabı kapatacağımı söyledim .
Kredi çekmişsiniz size iade edilecek ücret var 29 TL .
Bu ücret ancak 16:30 dan sonra hesabınıza geçer dediler .
Hesapta para olduğu için kapatamıyorlar.
29 TL de o anda öğrendim .
Parayı çekip yarın tekrar Garanti bankasına gideceğim .
Bu sefer ne çıkartacaklar .

​Allah sabır versin bu teknolojiyle bu kadar sürünmekte nasıl bir çelişki.....kendi paranla rezil olmakta bu galiba:)

quote_icon.png
ufukaslan Nickli Üyeden Alıntı

Aynen abi ,yapacak bir şey yok Direnmeye devam.

sen ver hesap nonu buradan bir havale çıkartalım tam felç olsun sistem
hehearkadaş varsa hesapta para ver adama sonrada kapat işte hesabı illa işkence edilecek vatandaşa olmazlara getirilecek ..... saçmalık ya lafa gelincede herşey ışık hızında reklamlarında:pislik:pislik:pislik

Aynen abi ,

Afedersin şubenin adiliği kardeşim bu, benim diğer bir bankada 3 hesabım vardı adam dilekçe yazdırdı hepsine kendisi faksladı yarın kapanır dedi ve kapandı..hadi hesabında para olan neysede niye başka şubeye gönderiyo seni.. teknoloji çağında tembellik kurbanı olmuşsun tam anlamıyla..

Afedersin şubenin adiliği kardeşim bu, benim diğer bir bankada 3 hesabım vardı adam dilekçe yazdırdı hepsine kendisi faksladı yarın kapanır dedi ve kapandı..hadi hesabında para olan neysede niye başka şubeye gönderiyo seni.. teknoloji çağında tembellik kurbanı olmuşsun tam anlamıyla..

O değilde sıra beklemek en zoru,
bir müşteriye 30 dk en az.
Yarın ki gazabım hayırlı olsun

Ben para mara istemiyorum hesabımı kapatın deseydin kapatmak zorunda kalırlardı.

Geçmiş olsun kardeşim,bankalarla uğraşmak zor mesele...

Geri