Bu araç ta diğer araçlara benzer sorunlar Yok. Genel olarak bakıldığında bariz kronik sorunlar Yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
megane 4 güzel bir araç ama biraz abartmışsın bmw , mercedes , volvo , audi vs. bunlar başka bir dünya bir mercedes in koltuğuna oturduğunda en düşük seriside olsa farklı bir his yaşatıyor bunu ne megane 4 , ne golf nede başka bir c sınıfı yaşatabilir.Megane 4 ün şimdilik kronik sorunu yok ancak maalesef trim sesleri megane 3 teki kadar olmasada yine geliyor bizzat istanbul bursa arası git gel yaptım bozuk yollarda yine azda olsa sesler mevcut maalesef renault şu trim olayını bir türlü çözemiyor tasarımını hiç beğenmesemde golf ü bu konuda c sınıfında hiçbir otomobil geçemiyor.Evet gerçekten özene bezene yapılmış ve de Clio dan esinlenmiş türkiyede en çok satılan araba clio olunca onu baz alınarak çok ilerletmişler. Özellikleri; BMW Mercedeslerdeki premium seviyesinde; golf ü zaten katlamış gerçekten çok iyi iş becermişler tebrikler
megane 4 güzel bir araç ama biraz abartmışsın bmw , mercedes , volvo , audi vs. bunlar başka bir dünya bir mercedes in koltuğuna oturduğunda en düşük seriside olsa farklı bir his yaşatıyor bunu ne megane 4 , ne golf nede başka bir c sınıfı yaşatabilir.Megane 4 ün şimdilik kronik sorunu yok ancak maalesef trim sesleri megane 3 teki kadar olmasada yine geliyor bizzat istanbul bursa arası git gel yaptım bozuk yollarda yine azda olsa sesler mevcut maalesef renault şu trim olayını bir türlü çözemiyor tasarımını hiç beğenmesemde golf ü bu konuda c sınıfında hiçbir otomobil geçemiyor.
megane 4 gt-line almayı düşünüyorum bende. performans,yakıt,malzeme ve donanım olarak çok güzel hatta premium hissi veren bi model. şuan clio4 1.5 icon kullanıcısıyım. renaulttan tek sıkıntım araçta çok fazla tirim seslerinin olması,buda beni çok rahatsız ediyor. bu durum renonun kronik sıkıntısı. yıllardır aynı.
Bu trim sesi ile ilgili cok konuşulduğu için bence bir ön yargı var.... bende çeşitli reno modellerine bindim. Somut olarak söyleyebileceğim bir ses yok... Olanlarda kabul sınırları içinde.