- Katılım
- 5 Ocak 2011
- Mesajlar
- 6,114
- Tepkime puanı
- 71
- Puanları
- 0
Deniz araştırınca insana neler denk geliyor walla. Uygulamalara tam gaz devam 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet ben kestirip kaynak yaptırdım birde kaynak yapılırken egzoz borusunu yukarıya kaldırdım biraz cok aşağıda kalıyordu bu şekilde daha ii oldugunu düşünüyorum .
Şuan bu şekilde rölantide hafif bir sallanma söz konusu zaten. Kestirip kestirmeme konusunu düşündüm ama nikelaj ileride paslanır mı, paslanmaz mı bilemediğim için o riske girmedim ama düşünüyorum belki ileride kaynak yaptırabilirim.ben begenmedim kardesim nedeniyse cok dısarda olmus bence sokup egzozcuda taktırıp içeri tamı tamına gomdurursen 10 numara olur![]()
Şuan bu şekilde rölantide hafif bir sallanma söz konusu zaten. Kestirip kestirmeme konusunu düşündüm ama nikelaj ileride paslanır mı, paslanmaz mı bilemediğim için o riske girmedim ama düşünüyorum belki ileride kaynak yaptırabilirim.
kardesim 12 tl ye aldıgın nikelaj paslanır sanırım. benim aracımdaki kafada nikelaj paslanmaz ama nerden baksan 6 7 aydır kullanıyorum o kadar yagmur camur gordu en ufak sıkıntı yok paslanma felan ilk günki gibi.. paslanırsa söker atar yeni bi paslanmaz nikelaj kafa takarsın sıkıntı yok![]()
Kullandığın nikelaja kaynak yaptırdın mı peki? kelepçe mi tutuyor sadece?
Eline sağlık![]()