Ford Kullanılmadığı Gerekçesiyle Otomatik Park Sistemini Kaldıracağını Duyurdu

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ADMİN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ADMİN

Yönetici
Genel Başkan
03-Afyonkarahisar
Katılım
14 Eki 2010
Mesajlar
197
Tepkime puanı
126
Puanları
43
Yaş
41
ford.webp

Ünlü otomotiv markası araçlarında o özelliği kaldırma kararı aldı. Artık araçlarda o sistem olmayacak.

Otomobil devi Ford, yeni bir kemer sıkma kararı aldı. Otomobil endüstrisi, otomatik sürüş teknolojilerine park yardım sistemleri ile ilk adımlarını atarak bir değişikliğe imza atmıştı.

Ancak ünlü otomotiv markası Ford, tasarruf stratejisi kapsamında, müşterilerinin fazla rağbet göstermediği özellikleri araçlarına entegre etmeme kararı aldı.

ARTIK O TEKNOLOJİ ARAÇLARDA YER ALMAYACAK
Bu karar doğrultusunda Ford, işletme genelinde 2 milyar dolarlık bir tasarruf hedefliyor.
Konuya ilişkin şirketin baş işletme sorumlusu Kumar Galhotra, gerçek zamanlı veriler sayesinde sürücülerin pek tercih etmediği tespit ettiği özellikleri araçlardan kaldıracaklarını ifade etti.

Baş sorumlusu Galhotra, araçlarında otomatik paralel park etme teknolojisinin artık olmayacağını duyurdu. Ünlü firma, çok az kişi tarafından kullanılan bu özelliği kaldırarak gelecekteki araçlarının üretiminde zaman ve paradan tasarruf edeceklerini ifade etti.
 
  • Beğen
Tepkiler: *USTA
Değişik bir şey olmuş, millet donanım ve özellik eklerken bu arkadaşlar kaldırıyorlar... Sizin yorumunuz nedir ?
 
Değişik bir şey olmuş, millet donanım ve özellik eklerken bu arkadaşlar kaldırıyorlar... Sizin yorumunuz nedir ?
Bence mantıklı bir karar olmuş, diğer markalarda bu yönde adım atabilirler, kaç kişi bu özelliği kullanıyordur?
 
Geri
Üst