merhabalar bende 2016 kasım çıkışlı icon 1.5 dci edc sedan var. yaşadığım sıkıntıları sırasıyla yazayım.1-arka sağ kapı tarafından özellikle stabilize yolda tıkırtı geliyordu. servisteki usta ile 3-5 km denemeden sonra sesi duydu ve kapıyı açtıktan sonra plastik bölümdeki kapağı açarak izolasyon uyguladı ses kesildi, tekrarlamadı. 2- radyatör arkasındaki fan özellikle soğuk havalarda dururken son turlarında ses yapıyordu. birkaç kez servise bıraktım tespit edilemedi ben videosunu çekip attım garantiden değiştirildi. 3- ön fren balataları ilk hafif frende ses yapıyordu, servisi ikna etmesi zor oldu ama garantiden değiştirildi.4- ayakla bagaj kilitten kurtuluyor ama yukarı kalkmıyordu, amortisörü garantiden değiştirildi(her iki yay tarafımdan biraz kısaltıldı) 5-direksiyon özellikle soğuk havalarda tıkırdıyordu, önce yağlandı olmayınca "açı kaptörü" garantiden değiştirildi. 6-geri görüş kamerası içine buhar aldığından görüntü bozulunca garantiden değiştirildi. 7- dört kapınında fitilleri(çıtaları)orta direğin üzerinde uçları içeri doğru eğildiğinden dolayı garantiden değiştirildi.
merhaba
bende ön fren balatalarını göstermeyi düşünüyorum. ilk basışta ses yapıyor. (aracım 2018 aralık üretimi megane 4 sedan joy)