Sevgili forum dostları; bir süredir bu forumu meşgul ediyorum umarım hakkınızı helal edersiniz. Bilgisi olanlar vardır, olmayanlar için ben tekrarlıyayım. 20 gün önce 2012 megane business edc makyajlı kasa sahibi oldum. Şeytan kulağına kurşun arabamın maşallahı var. Tertemiz herşeyiyle orijinal bir araba. Temiz olduğu için özelliklerine çok bakmadım alırken. Ancak zaman içinde değişiklik yapma ihtiyacı yada dürtüsü beni rahatsız etti durdu. Tabi arabanın ihtiyacı da yok değil hani… L
Değişiklik yapmayı düşündüğüm özellikler şunlar: 16 veya 17 inç jantlar, bluetoot-usb özellikli teyp, park sensörü, sis farı, far sensörü, yağmur sensörü, deri direksiyon. Çok mu şey istiyorum bilmiyorum ama şimdilik düşünüyorum…
Direksiyon simidi ile ilgili konu açtım sağolsun arkadaşlar yardımcı oldular. Henüz değişmedim ama bazı şeyler kafamda netleşti.
Direksiyon simidi parçacıda 760 tl. serviste ne kadar henüz sormadı.
16 jantlar 2000 tl cıvarı serviste. Dışarıda çok daha uygun fiyata 2, el orijinaller satılıyor.
İstediğim teyp serviste 1000 tl civarı (duyduğum henüz sormadım). Dışarıda 2, el orijinaller 300 -500 aralığında.
Far ve yağmur sensörleri ile ilgili bilgim yok. ( takılıp takılamayacağını da bilmiyorum)
Sis farı için servisi aradım aldığım fiyat uçuk 1500 tl. ( bu fiyat şu şekilde oluşuyor. Sisler 270 + kablo döşenecekmiş 230 + direksiyondan kol değişecekmiş 800 + isçilik)
Şimdi elinizde böyle bir problem var nasıl çözersiniz?
Cevap versin veya vermesin okuyan herkese teşekkürlerimi sunarım….
Değişiklik yapmayı düşündüğüm özellikler şunlar: 16 veya 17 inç jantlar, bluetoot-usb özellikli teyp, park sensörü, sis farı, far sensörü, yağmur sensörü, deri direksiyon. Çok mu şey istiyorum bilmiyorum ama şimdilik düşünüyorum…
Direksiyon simidi ile ilgili konu açtım sağolsun arkadaşlar yardımcı oldular. Henüz değişmedim ama bazı şeyler kafamda netleşti.
Direksiyon simidi parçacıda 760 tl. serviste ne kadar henüz sormadı.
16 jantlar 2000 tl cıvarı serviste. Dışarıda çok daha uygun fiyata 2, el orijinaller satılıyor.
İstediğim teyp serviste 1000 tl civarı (duyduğum henüz sormadım). Dışarıda 2, el orijinaller 300 -500 aralığında.
Far ve yağmur sensörleri ile ilgili bilgim yok. ( takılıp takılamayacağını da bilmiyorum)
Sis farı için servisi aradım aldığım fiyat uçuk 1500 tl. ( bu fiyat şu şekilde oluşuyor. Sisler 270 + kablo döşenecekmiş 230 + direksiyondan kol değişecekmiş 800 + isçilik)
Şimdi elinizde böyle bir problem var nasıl çözersiniz?
Cevap versin veya vermesin okuyan herkese teşekkürlerimi sunarım….