Zincirleme Kaza Senaryosu-Fifth Gear

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın
Allah kimseye böyle bir kaza yaşatmasın...

unonun içine olmak istemezdim

çarpan arabalarda bişey yok duran arabalar pert:)

ufak araçlar kağıt gibi katlandı resmen

Kazanın ufağı büyüğü hepsi sorun o yüzden allah kaza bela kimseye vermeyip can ve mal kaybına sebep olmasın. Yanlız dikkatimi çeken ingilizlerin bu tarz uygulamalar yapıp arge yaparken insansız ! bizim yıllardır insanlı gerçek kazalarla can ve mal kaybına sebep olan trafik kazalarımızı bir arge çalışması yapıpta oluşum oluş sebep ve nedenleri hakkında bir tam teşekküllü bir araştırma yapıp bu gibi durumları önleyecek çözüm üretmediler

o Uno ne öyle ya kağıt gibi yazık :(

Bildiğin Uno'nun İçinden Geçtiler :D

Yıllarca Tofaş - Fiat Allah Allah Diye Türk İnsanına Çakılan Pardon Satılan Mallar Bunlar, Bizimkilerde '' Aaa Yerli Üretimm, Türkk Malı, Bizim Arabamız '' Diyip Araştırmadan Öğrenmeden Atladılar Tepelerine Hep.

Aslında Kuş Serisi - Uno - Tipo - Tempra Türk Malı Felan Değildir, Kuş Serisini Fiat Tofaş İle Başlatmıştır Sonra Ortaya Ne Kadar Rezil Bir Ürün Çıktığını Görünce 80'li Yıllarda Önce Avrupadan Araçları Çekmiştir Ondan Sonrada Fiat Elini Ayağını Çekmiştir'ki Fiat Hala Kağıt Üretmekte Araba Değil.

aynen katılyorum fiatın isviçre'yi geç adı bile geçmiyor 2002-2003 yıllarında almanya'da bulundum en çok satan büyük mpvler vw sharan ford galaxy renaut espace hatta ülkemizde bulunmayan lagunanın sw kasasınıda gördüm

Allah korusun:berbat

babam 2 ay önce kaza yaptık diye aradı beni işte gayet normal bende küçük kaza diye gittim ilk unoyu gördüm inanamadım korktum nasıl kaza bu diye focusa baktım taş gibi ve yandan focusa vurmasına ragmen uno pert

Geri