Zift lekesi sorunu

barca1899

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar lastiktlerden bu zift lekesi nasil çıkar? yikamaci cikartamadi,her hangi bi sıkıntısi olur mu ?

plastik aksama zarar vermiyormuş lastiği bilmiyorum.istersen erdem boyayı hafta içi ara

ATAS DECAB

En kesin cozum yolu gaz yagını puskurteceksn bu kucuk fısfıslı pompalar var icinde Camsil olan al bosalt cam sili gaz yagı doldur puskurt ustune 5 dk bekle Sungerle ovala sonra bas Suyu usTune Lekeler cıka boyaya herhangi bi zararı yok bizzat kendim defalarca denedim :eyv puskurtme olmasa bile gaz yagını sungerle uygule bi kac sefer cıktıgını goreceksn.

En kesin cozum yolu gaz yagını puskurteceksn bu kucuk fısfıslı pompalar var icinde Camsil olan al bosalt cam sili gaz yagı doldur puskurt ustune 5 dk bekle Sungerle ovala sonra bas Suyu usTune Lekeler cıka boyaya herhangi bi zararı yok bizzat kendim defalarca denedim :eyv puskurtme olmasa bile gaz yagını sungerle uygule bi kac sefer cıktıgını goreceksn.

Aynen öyle,sanayiden doldurtun pet şişenin içine,sürün gitsin.Anında çıkartacaktır :eyv

gaz yağı veya mazot

​Gaz yağı ve mazot kesin çözüm.:eyv

Carpex in leke çıkarıcısı var o çıkarıyor bauhaus da 10 TL'ydi..

Bizim clioyu ilk aldıgımızda kapılarda vardı MARGARİN sürdük yarım saat sonra bezle sil hiçbirşey kalmıyor :eyv

teşekkürler arkadaşlar yaptıktan sonra resımlerı koyacağım belkı faydlı olur

sıcak buharla dene :)

Geri