Zeytinburnu'ndan Çorlu'ya nasıl gidilir ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan saho
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

saho

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
İyi akşamlar arkadaşlar. Bu yaz, memleketim olan Çorlu'ya gitmek istiyorum Allah izin verirse. Google Haritalar'da yol tarifini açarak bana bir rota oluşturuyor. Buna göre gitsem bir sıkıntı olur mu acaba ?

En azından Çorlu'ya nereden gitmek daha iyi biraz anlatırsanız çok mutlu olurum. Şimdiden fikir edineyim istiyorum. Teşekkürler...

Memlekete ilk defami gidiyorsunuz anlamadim :) cikin e-5 e, ordan basin ekspres otoban. Çorluya gidin.. Yandex filan varsa yazin.. Navigasyon gotursun

Memlekete ilk defami gidiyorsunuz anlamadim :) cikin e-5 e, ordan basin ekspres otoban. Çorluya gidin.. Yandex filan varsa yazin.. Navigasyon gotursun

Daha önce ya başkalarının özel arabası ile gittik ya da otobüs ile. Öyle oluncada yollara bakmıyorum, seyahatin tadını çıkarıyorum :) Ama iş arabayı kendin kullanmaya gelince biraz araştırayım dedim. Birşey sorucaktım, Çorlu'ya giderken her halükarda paralı yollardan geçiyor muyuz ? Sanki birisinden duymuştum, bir paralı birde parasız yol var diye.

İyi akşamlar arkadaşlar. Bu yaz, memleketim olan Çorlu'ya gitmek istiyorum Allah izin verirse. Google Haritalar'da yol tarifini açarak bana bir rota oluşturuyor. Buna göre gitsem bir sıkıntı olur mu acaba ?

En azından Çorlu'ya nereden gitmek daha iyi biraz anlatırsanız çok mutlu olurum. Şimdiden fikir edineyim istiyorum. Teşekkürler...
Yandex candir ben 800 km mesafede ki yere yandex ile gittim hic sorun yasamadim

LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

E5 tende gidersin E6 danda. Yandex e yaz gotursun :)

Yandex candir ben 800 km mesafede ki yere yandex ile gittim hic sorun yasamadim

abi telefona yandex navigasyon uygulamasını indirip, daha sonra rotayı belirledikten sonra telefonu, arabada tutucu kısıma koyup mu seyahet ediyorsunuz ?
yoksa sizin arabada navigasyon sistemi mi var acaba ?

telefonda aç koy bir yere abim git sıkıntı yok

abi telefona yandex navigasyon uygulamasını indirip, daha sonra rotayı belirledikten sonra telefonu, arabada tutucu kısıma koyup mu seyahet ediyorsunuz ?
Aynen telefon da navigasyon var.
Aynen telefon da navigasyon var. Zaten sehirlerarasi yolculuk yapicaksin cok fazla kullanmana gerek olmayacak navigasyonu. Tekirdağ tabelalarını takip et)))

Hayırlı yolculuklar, Allahım kazasız, belasız ve arızasız yolculuklar nasip etsin. :eyv

Geri